background img
banner
banner

Μεσσηνία: Σκότωσε τον άνδρα της με καυτό νερό και χτυπώντας τον με τον πλάστη

Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο Καλαμάτας ο ηλικιωμένος άνδρας που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από επίθεση που δέχθηκε από τη σύζυγό του στο σπίτι τους στην Οιχαλία Μεσσηνίας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το ηλικιωμένο ζευγάρι καβγάδιζε έντονα, ωστόσο η κατάσταση κάποια στιγμή ξέφυγε. Η 68χρονη γυναίκα άρπαξε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και περιέλουσε τον 73χρονο σύζυγό της. Στη συνέχεια, άρπαξε τον ξύλινο πλάστη που υπήρχε στην κουζίνα και άρχισε να τον χτυπά με σφοδρότητα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση

Σημειώνεται ότι η δράστης του εγκλήματος έχει συλληφθεί από τις Αρχές και πλέον έρχεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα της Καλαμάτας. Τις ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος ερευνά το αστυνομικό τμήμα Οιχαλίας.

https://www.iefimerida.gr


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΛΛΑΔΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr