background img
banner
banner

Bodybuilding: Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε η σεζόν – στόχος να γίνει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Αίγιο!

Με επιτυχία διεξήχθη στις 23 Νοεμβρίου στο δημοτικό στάδιο Κορυδαλλού το κύπελλο της ΝAC HELLAS, αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος αγώνας της σεζόν με τους νικητές να διαμορφώνουν την ελληνική αποστολή για το Mr&Ms Universe που έγινε στο Αμβούργο της Γερμανίας 29-30 Νοεμβρίου.

Η ελληνική ομάδα έκανε σπουδαία εμφάνιση επιστρέφοντας με μια δεύτερη θέση. Ο Έλληνας πρόεδρος Μαρινόπουλος Δημήτρης στο meeting με τους προέδρους των υπολοίπων χωρών έκανε γνωστά δύο αιτήματα. Το ένα αφορά την καθιέρωση μιας νέας κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος (classic Physique) και την ένταξή της σε παγκόσμιο επίπεδο και το δεύτερο και πολύ σημαντικό για την χώρα μας και ειδικά την περιοχή μας, να διεξαχθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Αιγιάλεια.

Θα είναι ότι μεγαλύτερο έχει συμβεί στη περιοχή μας, καθώς οι αγώνες συνήθως γίνονται στην πρωτεύουσα η στις μεγαλύτερες πόλεις. Εγχείρημα δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο και θα γίνουν προσπάθειες ώστε να πραγματοποιηθεί, γεγονός που θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας. Παράλληλα, θα προσελκύσει αρκετό κόσμο και χορηγούς και γενικά θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για την περιοχή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr