background img
banner
banner

Χιονόπτωση και θερμοκρασία στο μηδέν…

ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΘΕΣ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Τα… δόντια του φαίνεται πως δείχνει ο καιρός καθώς τα ορεινά της Αιγιάλειας τείνουν να… ντυθούν στα λευκά, λόγω της χιονόπτωσης. Η θερμοκρασία και σήμερα Παρασκευή αναμένεται να διατηρηθεί σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα πέφτοντας ακόμη και κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου ακόμη και στα πεδινά της Αιγιάλειας. Χθες παρουσιάστηκαν προβλήματα σε δύο ορεινές κεντρικές αρτηρίες καθώς και σε μικρότερους δρόμους, ενώ η Πολιτική Προστασία του δήμου έδωσε οδηγίες για την ασφάλεια των πολιτών.

Χθες, η κυκλοφορία διεκόπη λόγω χιονόπτωσης και παγετού, σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος σε μία περιοχή της Αιγιάλειας και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Περιστέρας – Καλαβρύτων. Αντιθέτως, αλυσίδες χρειάζονταν για την κυκλοφορία στην επαρχιακό οδό Ακράτας – Ζαρούχλας από το 20ό χιλιόμετρο και άνω.

Ενόψει των ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν περιοχές του Δήμου Αιγιαλείας τις προσεχείς ημέρες και καθ’ όλη την διάρκεια της χειμερινής περιόδου, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του δήμου Αιγιαλείας εξέδωσε τις εξής οδηγίες της Γ.Γ.Π.Π. για την αντιμετώπιση ακραίων φαινομένων από εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr