background img
banner
banner

Κατάθεση… ψυχής από τον νέο πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου

Οι εκλογές τελείωσαν παραλάβαμε χθες και εμείς ήδη από την πρώτη στιγμή ασχολούμαστε με τα πραγματικά προβλήματα των εμπόρων! Έχοντας πλήρη συναίσθηση και επίγνωση του εκλογικού αποτελέσματος και γνωρίζοντας πλέον από πρώτο χέρι τους πραγματικούς μου αντιπάλους, θέλω να κάνω μια κατάθεση ψυχής για την εκλογική αναμέτρηση! Θέλω να αφιερώσω με βαθιά πίστη και ταπείνωση τη νίκη αυτή στην «Παναγία Τρυπητή»!!!

Επίσης θέλω να αφιερώσω τη νίκη αυτή, στη μνήμη του Ηλία Παυλίδη, π. προέδρου της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου ( ΟΕΕΣΠ ) και συνδικαλιστικού μου πατέρα που ήταν και ο βασικός μάρτυρας υπεράσπισής μου και ήξερε όλες τις λεπτομέρειες για την άδικη αποπομπή μου!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους τους εμπόρους της Αιγιάλειας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους 29 συναδέλφους-αγωνιστές του ψηφοδελτίου μου, τους τρεις εμπόρους που βγήκαν ανοικτά και στήριξαν με τις δηλώσεις τους εμένα προσωπικά αλλά και το Συνδυασμό Εμπορική Ενότητα, (Τάκη Παναγόπουλο-Σωτήρη Τσιρώνη-Παναγιώτη Γεωργακόπουλο) και τρεις καλούς και «δυνατούς» φίλες/ους μου, που πίστεψαν σε εμένα, ήταν μαζί μας από την πρώτη στιγμή, επιθυμούν όμως να κρατήσουν την ανωνυμία τους!

Μετά και τη χτεσινή παραλαβή αισθάνομαι δικαιωμένος και θέλω να το διατρανώσω περίτρανα, ιδιαίτερα στα ανώτερα μου συνδικαλιστικά όργανα, στον πρόεδρο της ΟΕΕΣΠ Γιώργο Βαγενά, στον τ. πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη καθώς και τον νυν πρόεδρο κ. Γιώργο Καρανίκα! Εμείς είμαστε η βιτρίνα τους και με αξιοπρέπεια και ήθος δίνουμε μάχες καθημερινά για τους Εμπόρους μέλη μας. Από σήμερα και για τα επόμενα τρία χρόνια θα είμαι ο πρόεδρος ΌΛΩΝ των Εμπόρων! Η σελίδα γύρισε και αρχίζουμε δουλειά!!

με τιμή
Λάμπης Π. Παπαδόπουλος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr