background img
banner
banner

ΧΡ. ΓΟΥΤΟΣ: «Με ελπίδα συνεννόησης και αλλαγής πολιτικής, στη νέα εποχή»

Αγαπητές Συνδημότισσες – Αγαπητοί Συνδημότες

Το μήνυμα της Αναστάσεως, φέτος περισσότερο από ποτέ, δεν αποτελεί για τον καθένα μας, μία καθιερωμένη ευχή, αλλά μία ουσιαστική προσδοκία.

Προσδοκία ασφαλούς εξόδου από την υγειονομική κρίση.

Προσδοκία ασφαλούς πορείας του τόπου μας, σε μία νέα διαμορφωμένη παγκόσμια συγκυρία, που μας οδηγεί σε ένα εντελώς διαφορετικό αύριο, από ότι είχαμε ελπίσει ή προγραμματίσει.

Ως Αιγιαλείς, συναισθανόμενοι την ευθύνη μας σε πρωτόγνωρους καιρούς,   «Μένουνε Σπίτι» και βιώνουμε το φετινό Πάσχα με εντελώς διαφορετικούς όρους και πάντως με κατάνυξη και ακλόνητη πίστη, αναστοχασμό και ενδοσκόπηση, για σκέψεις και προβληματισμούς..

Ουσιαστική μας ευχή και πρόθεση είναι ο Δήμος Αιγιάλειας να στηρίξει τους δημότες και ιδιαιτέρως όσους επλήγησαν ή θα πληγούν από την κρίση. Όσους θα βρεθούν χωρίς δουλειά και ενώπιον αδιεξόδων.

Οι έχοντες, θεσμικά, την κύρια ευθύνη να λάβουν αποφάσεις για να βοηθήσουν την τοπική κοινωνία, μέχρι σήμερα, δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα για αλλαγή στάσης και πολιτικής τακτικής, για συνεννοήσεις σε ανθρωποκεντρικές πρωτοβουλίες, ώστε ο Δήμος να φανεί χρήσιμος στους πολίτες.

Η λογική της ψυχρής λογιστικής δεν ευνοεί κανέναν.

Η Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» θα συνεχίζει να εργάζεται στην κατεύθυνση αλλαγής κακών και επιβαρυντικών δεδομένων, με τη ελπίδα οι «δημοτικοί σύμμαχοι» των ψυχρών αριθμών να αντιληφθούν τις αυξημένες απαιτήσεις της νέας εποχής που ξεκίνησε.     

Τώρα «Μένουμε_Σπίτι»

Αύριο συνεχίζουμε τον αγώνα για τον συνάνθρωπο και την Ανάσταση της Αιγιάλειας.

Εύχομαι σε όλες και όλους ΥΓΕΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr