background img
banner
banner

Βραδιά σινεμά με drive – in προβολή στο λιμάνι του Αιγίου!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ «BACK TO THE FUTURE»

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας αναβιώνουν την Κυριακή 2/8 μια παλιά, καλή «συνταγή», που φέρνει στο νου στιγμές άλλων δεκαετιών. Το drive -in σινεμά είναι έτοιμο να ξεκινήσει υπό το φως του φεγγαριού…

Με μια ρομαντική διάθεση μιας άλλης εποχής, συνεχίζει την εμπειρία των θερινών προβολών της, η βραδιά γίνεται ακόμα πιο νοσταλγική… καθώς η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί ως drive-in. Το τέταρτο φεστιβάλ της «Θαίρος Film» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού Αιγιάλειας 2020.

«Επιστροφή στο μέλλον» του Ρόμπερτ Ζεμέκις

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή στις 2 Αυγούστου στις 9:30 μ.μ πρόκειται να εξελιχθεί μια ¨κινηματογραφική βραδιά¨ άλλης εποχής… Το διαχρονικής αξίας αριστούργημα του Ρόμπερτ Ζεμέκις, «Επιστροφή στο μέλλον» που πρωταγωνιστούν ο Μάικλ Τζέι Φοξ και ο Κρίστοφερ Λόιντ, θα προβληθεί τον χώρο του λιμανιού του Αιγίου, μετατρέποντας την περιοχή της παραλίας σε μια ρομαντική τοποθεσία που δεν θα μπορεί να αφήσει κανέναν απολύτως ασυγκίνητο. Οι διοργανωτές θα έχουν προβλέψει πλήρως για τις επιβαλλόμενες υγειονομικές συνθήκες που ορίζει το υπουργείο, έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος για τον κόσμο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (απαιτούμενες αποστάσεις).

Με κλασικά αυτοκίνητα  αντίκες στον περιβάλλοντα χώρο

Η προβολή της συγκεκριμένης ταινίας έρχεται σε μια drive-in προβολή που υπόσχεται μια εμπειρία πολύ ιδιαίτερη. Η βραδιά επιφυλάσσει και εκπλήξεις, καθώς αναμένονται κλασικά αυτοκίνητα αντίκες στον περιβάλλοντα χώρο, από την Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου, που θα δώσουν την αίσθηση του drive-in μιας άλλης… γενιάς.

Η προβολή που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας και σκοπό έχει να εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr