background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Και ο Μπόρισιτς στα μελανόλευκα

ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Μετά την ανακοίνωση απόκτησης των Δανών αδελφών Αλούσσι, σειρά πήρε ο Σέρβος επιθετικός Ντάρκο Μπόρισιτς, για να προστεθεί στο ρόστερ του Παναιγιάλειου.
Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης: “Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ντάρκο Μπόρισιτς. Ο 25χρονος Σέρβος επιθετικός γεννήθηκε στο Κράλιεβο στις 24 Φεβρουαρίου του 1996. Τη περασμένη σεζόν αγωνιζόντουσαν στην Borca B.S.K. (Γ’ Εθνική Κατηγορία) στο πρωτάθλημα της πατρίδας του”.

Πιο έτοιμος στο επόμενο φιλικό με Ναυπακτιακό Αστέρα

Στην αναζήτηση δυνατών αντιπάλων πλέον για τα φιλικά του παιχνίδια ο Παναιγιάλειος, μετρά τις δυνάμεις του, τον βαθμό ετοιμότητας και την πρόοδο που παρουσιάζει η ομάδα λίγο πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Το θετικό είναι ότι υπάρχει αναγνώριση καλών στοιχείων στον Παναιγιάλειο, δικαιώνοντας σε ικανοποιητικό βαθμό τις επιλογές της διοίκησης σε ποδοσφαιριστές και φυσικά στην επιλογή του προπονητή Φάνη Γκέκα.

Ο τελευταίος βλέπει την ομάδα να αφομοιώνει αρκετά στοιχεία της προπόνησης, να μαθαίνει ο κάθε παίκτης το παιχνίδι του άλλου, να βρίσκονται πιο εύκολα, να συγχρονίζονται στους αυτοματισμούς και στη λειτουργία όλων των γραμμών.

Φυσικά στο επόμενο φιλικό παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα που θα γίνει στο Αίγιο, η λογική μας καλεί να δούμε περισσότερα πράγματα από τον φετινό Παναιγιάλειο.

Ψάχνει για επιθετικό

Εντωμεταξύ ουδέν νεότερο από τον Παναιγιάλειο σχετικά με την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού. Σίγουρα η εποχή δεν είναι η καταλληλότερη για τέτοια μεταγραφή, αφού οι περισσότεροι αναγνωρισμένοι ποδοσφαιριστές έχουν βρει στέγη, με τις επαφές να συνεχίζονται και να εξετάζονται προσεκτικά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr