background img
banner
banner

Τέσσερις τεχνικές εταιρείες κατέθεσαν προσφορά για την ανάπλαση της Μητροπόλεως

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΡΙΤΗ Η ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ «ΑΝΤΕΧΟΥΝ» ΤΑ ΚΟΣΤΗ

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις. Τέσσερις τεχνικές εταιρείες έλαβαν μέρος στην ανοικτή ηλεκτρονική διαδικασία για το έργο με την ονομασία «Ανάπλαση Εμπορικού Κέντρου Αιγίου: Ενότητα 1: «Οδός Μητροπόλεως», η οποία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου.

Την εξέλιξη έκανε γνωστή στη  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βασίλης Χριστόπουλος, τονίζοντας πως και αυτό το έργο παίρνει τον δρόμο του και περνά στη δεύτερη φάση με το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 7 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι κριτήριο κατακύρωσης του έργου θα είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), ενώ εύστοχη ήταν η ευχή του δημάρχου «ας ελπίσουμε οι εκπτώσεις να γίνει οι ανάλογες ώστε να τελειώσει το έργο», σκεπτόμενος προφανώς το «ναυάγιο» του εργολάβου που είχε δώσει μεγάλη έκπτωση για το έργο της ανάπλασης των πλατειών.

Προσφορά για το έργο κατέθεσαν οι Αιγιώτες Φάνης Καπετσώνης, με την ΑΚΡΟΣ ΑΤΕ, η ΑΝΤΑΙΟΣ ΑΤΕ των Σιαβελή – Φράγκου, ο Πατρινός Βασίλης Τρίγκας και η Build & Bond Τεχνική Κατασκευαστική ΕΠΕ από την Αθήνα.

Το έργο της ανάπλασης του υπολοίπου της Μητροπόλεως πάντως έχει προϋπολογισμό 1.762.096,77 € (πλέον Φ.Π.Α) και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα “ Π.Δ.Ε. 2021 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας “.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr