background img
banner
banner

Η “Παρέα της Τρίτης” αποχαιρετά τον ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΚΑ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022 – ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

“Έφυγε” πριν λίγες μέρες από κοντά μας, ο Κώστας Λούκας, ένας καλός συμπολίτης, σε ηλικία 65 ετών, μετά από σύντομη ασθένεια !
Ο Κώστας ήταν συνταξιούχος Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και εδώ και πολλά χρόνια ζούσε και πάλι στο Αίγιο.
Τον θυμάμαι ως παιδί, μαζί με την οικογένειά του σε “Εισόδια” και “Ταξιάρχες”.

Τον συνάντησα πάλι, μετά από πολλά χρόνια, στο “ πλαίσιο “ της λεγόμενης “Παρέας της Τρίτης”, της οποίας ο Κώστας ήταν (συν)ιδρυτικό μέλος!..

Κώστας ο Λούκας ήταν ένας άνθρωπος καλός, μεγαλωμένος με αρχές από την οικογένειά του. Πατριώτης και Χριστιανός ! Ευγενής, συμπαθής, μετριοπαθής, διακριτικός, λιγομίλητος ! Δεν τον είχα ακούσει να πει … άσχημη κουβέντα για άνθρωπο και είχε κερδίσει την εκτίμηση της “Παρέας της Τρίτης” στα τραπέζια που κάναμε, αλλά και γενικότερα όσων τον γνώριζαν!
Όσο κι αν τα βάσανα της ζωής τον είχαν … ταλαιπωρήσει, δεν τον είχαμε ακούσει ποτέ να παραπονιέται. Ήταν, όμως, πολύ συναισθηματικός. Μίλαγε λίγο, με το στόμα, αλλά πολύ με το… βλέμμα και το χαμόγελό του! Που και που, έλεγε μία έξυπνη “ατάκα”, που… “ισοδυναμούσε” με λέξεις πολλές!..

Κωστάκη θα μας λείψεις. Η “Παρέα της Τρίτης”, σου Εύχεται “ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ”!

Σε λίγο θα μας βλέπεις από ψηλά… Και την επόμενη φορά, θα είσαι …ανάμεσα στο τραπέζι μας, γιατί ξαφνικά μας… εγκατέλειψες…

Ι. Μ.  “Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ”


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr