background img
banner
banner

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου εκπροσώπησε τη χώρα

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ THINKTANK ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου μαζί με τον Βουλευτή Νότιου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνο Κυρανάκη, εκπροσώπησαν τη χώρα στην Κοινοβουλευτική Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης, που διοργάνωσε στην Αθήνα το International Republican Institute (IRI). Το IRI είναι αμερικανικό, μη κερδοσκοπικό ίδρυμα για την προώθηση της δημοκρατίας και της ελευθερίας στον κόσμο.

Από την ίδρυσή του, το 1983, το IRI εργάζεται σε περισσότερες από 100 χώρες για να ενισχύσει την κοινωνία των πολιτών, τα πολιτικά κόμματα και άλλους βασικούς τομείς που είναι απαραίτητοι για τη δημοκρατική διακυβέρνηση. Ενθαρρύνει τη δημοκρατία σε μέρη που απουσιάζει, την βοηθά να γίνει πιο αποτελεσματική όταν βρίσκεται σε κίνδυνο και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές εκεί που αυτή ανθεί.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν βουλευτές από πολλές χώρες του κόσμου, όπως τη Γεωργία, την Ιταλία και τη Ρουμανία. Στην υψηλού συμβολισμού εκδήλωση μίλησαν μεταξύ άλλων, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα GeoffreyPyatt, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Πρόεδρος του IRI DanielTwining, καθώς και πολιτικοί αναλυτές.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr