background img
banner
banner

ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Με κορυφαίους τους Γκόβα, Κεφαλά νίκησε τον Εργοτέλη και συνεχίζει να ελπίζει (64-57)

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Με τους Θεοδόση Γκόβα (κυρίως) και Κώστα Κεφαλά να παίρνουν… φωτιά στα τελευταία λεπτά, ο Ήφαιστος/Αχιλλέας έκαμψε την αντίσταση του Εργοτέλη με 64-57 μπροστά σε περίπου 150 ενθουσιώδεις Αιγιώτες φιλάθλους και όλα πλέον θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική αναφορικά με την παραμονή του ή όχι στη Γ΄ Εθνική. Οι δύο έμπειροι γκαρντ ήταν εκείνοι που οδήγησαν την ομάδα της Αιγιάλειας στη μεγάλη νίκη σε ένα ματς “χωρίς αύριο” πετυχαίνοντας συνολικά τους 39 από τους 57 πόντους του Ήφαιστου/Αχιλλέα.

Το ματς ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημα με τους γηπεδούχους να προηγούνται σε όλη τη διάρκειά του και τον Εργοτέλη να περνάει μπροστά για λίγο μόνο στο 19΄ με 28-29. Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας ξέφυγε με 6 στο τρίτο δεκάλεπτο (48-42 στο 28΄) αλλά με κορυφαίο τον Μπούμπαρη οι κρητικοί ισοφάρισαν 50-50 τρία λεπτά πριν τη λήξη. Τρία συνεχόμενα τρίποντα όμως του Γκόβα, και ένα τρίποντο με ένα δίποντο του Κεφαλά στο διάστημα που απέμενε εκτόξευσαν την διαφορά και ο Εργοτέλης δεν μπορούσε πια να επιστρέψει ξανά στη διεκδίκηση της νίκης.

Εκτός από τους Γκόβα – Κεφαλά, πολύ καλός ήταν και ο νεαρός Χριστόπουλος από τους νικητές, ενώ από τον Εργοτέλη ξεχώρισαν οι Μπούμπαρης και Μαχαιριανάκης.

Διαιτητές: Ρίζος – Μπαβέλας
Δεκάλεπτα: 15-13, 30-29, 48-46, 64-57.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ(Γιούπης): Κεφαλάς 18(2), Γκόβας 21(5), Γιαννούτσος 5(1), Ιατρόπουλος 5(1), Χριστόπουλος 9, Καραγιάννης 2, Βεργανελάκης 2, Οικονομόπουλος, Τσονακίδης 2, Τσεκλένης, Ντούλες, Μανωλόπουλος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Βισκαδουράκης): Αθανασιάδης 3(1), Μαχαιριανάκης 13(1), Μανιαδής 1, Γιαννακόπουλος 8, Χαμηλάκης 2, Μπούμπαρης 14, Γουμενάκης 8, Καραλής 8(2), Μαρκόπουλος, Κουμάκης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr