background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Επίλογος με ήττα στο Στάδιο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ 0-2 

Οι λίγοι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, χειροκρότησαν την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι μελανόλευκοι παρά τα τόσα προβλήματα απουσιών, εξοργίστηκαν με την διαιτησία του Ζαχαρόπουλου για το αυστηρότατο πέναλτι που έδωσε στον Παναγρινιακό για να ανοίξει το σκορ.

Μένεα έπνεαν και για τους βοηθούς Κακάνη και Κουβά, με τον μεν πρώτο να μην δίνει το φάουλ που έγινε μπροστά του πάνω στον Χατζηαντωνίου, το δε δεύτερο για την ακύρωση του γκολ που σημείωσε ο Ιωαννίδης, υποδεικνύοντας φάουλ στον Ψωμάρα.

Ο Παναγρινιακός γνωρίζοντας τις πολλές απουσίες και την έλλειψη προετοιμασίας στον Παναιγιάλειο, ήρθε στο Αίγιο σαν φαβορί. Μόνο που δεν μπόρεσε να το αποδείξει στο γήπεδο. Χαρακτηριστικό ότι στο α΄ ημίχρονο έγιναν δυο τελικές στο 19΄ με τον Κατσή που απέκρουσε ο Βίλλιος και στο 44΄ με τον Τσάκνη που είχε την ίδια τύχη, ενώ στο ξεκίνημα της φάσης είχε γίνει καθαρό φάουλ στον Χατζηαντωνίου.

Ακυρώνεται γκολ του Παναιγιάλειου στο 31΄ 

Η φάση που συζητήθηκε πολύ από την εξέδρα και τον μελανόλευκο πάγκο, ήταν η ακύρωση του γκολ από τον Ιωαννίδη στο 31΄. Νωρίτερα είχαν διεκδικήσει στον αέρα Ψωμάρας και Κοντογιάννης, με τον β΄ βοηθό να παίρνει πάνω του τη φάση χρεώνοντας φάουλ στον Ψωμάρα.

Στο 37΄ ακολούθησαν νέες διαμαρτυρίες από τους Αιγιώτες φιλάθλους, όταν σημειώθηκε σε θέση οφ σάιτ ο Σκούτας, πάλι από τον βοηθό Κουβά.

Στο ημίχρονο ο Γιάννης Μπαλτιμάς ζήτησε εξηγήσεις από τον διαιτητή Ζαχαρόπουλο και ο τελευταίος τον απέβαλλε.

Με πέναλτι το 0-1 και τραυματίζεται ο Λιάτος 

Χωρίς ευκαιρίες ο Παναγρινιακός και στο β΄ ημίχρονο και χωρίς εκτός έδρας νίκη σε όλο το πρωτάθλημα, βρήκε την ευκαιρία να πανηγυρίσει το γκολ από την άσπρη βούλα.

Σε μια φάση που δεν «μύριζε» κινδύνους στην περιοχή του Παναιγιάλειου, είχαμε το πέσιμο στην περιοχή του Σωτηρόπουλου, τον οποίο μάρκαρε άτσαλα ο Μακρίδης.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκόλιας διαμορφώνοντας το 0-1 στο 51΄.

Στο 56΄ τραυματίστηκε ο Λιάτος που ήταν η κινητήριος δύναμη μαζί με τον Σκούτα.

Στο 78΄ ο Παναγριανικός σφράγισε τη νίκη 2-0 με την κεφαλιά του Καντάνη, ύστερα από την σέντρα του Μίλιου.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Βίλλιος, Πλατυκώστας, Χατζηαντωνίου, Μακρίδης, Παπαδόπουλος, Κουρτελέσης, Γκασίδης, Ψωμάρας, Ιωαννίδης,Λιάτος (λ.τ. 76′ Φουφούνης), Σκούτας.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: Κοντογιάννης, Καλομοίρης, Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης, Μανιάτης, Τσάκνης (71′ Τσοπανάς), Σκιαδάς, Κατσής, Μήλιος (83′ Πατίλας), Βασιλόγιαννης (89′ Παναγιωτόπουλος).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr