background img
banner
banner

Την ερχόμενη Παρασκευή η Γενική Συνέλευση στον Φοίνικα / Ζήρια

Έχουν ήδη καθυστερήσει οι εξελίξεις στον Φοίνικα / Ζήρια, με πολλά σημαντικά θέματα που αφορούν το νέο πρωτάθλημα να βρίσκονται στον αέρα. Το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε την Γενική Συνέλευση για την ερχόμενη Παρασκευή κι αν όλα εξελιχθούν καλά θα μπει το πλάνο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ήδη σε κατάσταση αναμονής βρίσκεται ο προπονητής Νίκος Ψυχογιάννης, όπως και οι ποδοσφαιριστές του σωματείου.

«Κουμπωμένες» οι περισσότερες ομάδες έρχεται …φτώχεια τον χειμώνα

Ελάχιστα είναι τα σωματεία που χαρακτηρίζονται για την ειλικρίνεια των διοικούντων. Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές επί ξύλου κρεμάμενοι, που από τώρα ανησυχούν για την επόμενη μέρα στην ομάδα τους.

Πολλά έχουν αλλάξει στις συνθήκες της ζωής, αλλά ούτε και το ποδόσφαιρο έμεινε άθικτο από το βάρος της ακρίβειας και της οικονομικής κρίσης.
Μόνο ευοίωνο δεν αναμένεται το άμεσο μέλλον, σκορπίζοντας παντού την ανασφάλεια.

Μετρημένες οι επιλογές σε σωματεία με φερεγγυότητα, συγκεντρώνουν το πλήθος των καλών ποδοσφαιριστών, αφήνοντας στο περιθώριο ομάδες «κομπάρσους», που αναγκαστικά όλο και μειώνουν το μέγεθος των στόχων τους, την ποιότητα στο ρόστερ τους, τους χορηγούς και την προσέλευση των φιλάθλων τους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr