background img
banner
banner

Mεγάλη λαχειοφόρος για τα 10 χρόνια του Α.Ο. Αγιαλέων

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΧΝΩΝ – Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ

Στο τέλος της νέας αγωνιστικής σεζόν 2002 -2023 θα συμπληρωθούν 10 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Αιγιαλέων. Ήταν μια μικρή παρέα συμπαικτών, που το 2013 αποφάσισε να ιδρύσει μια νέα ομάδα με κοινούς στόχους και οράματα για την εξέλιξη του αθλήματος στην Αιγιάλεια. Αυτή η ιδέα μεγάλωνε, άλλαζε, προχωρούσε με τα χρόνια.

Σήμερα, στη δέκατη κατά σειρά σεζόν που τα “λιοντάρια” βρίσκονται στα αγωνιστικά πρωταθλήματα ο στόχος παραμένει ένας: Η συσπείρωση γύρω από αυτή την ιδέα, έτσι ώστε να εξαπλωθεί όσο γίνεται σε περισσότερες καρδιές η αγάπη για το άθλημα που μέσα από τον Αιγιώτικο σύλλογο βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, η ανδρική ομάδα έφτασε να αγωνιστεί στα “σαλόνια” της preleague. Καθημερινά, προπονητές, διοικητικοί, παίκτες αλλά και απλοί φίλοι της ομάδας, δίνουν αγώνα για αυτό το στόχο.

Για να πετύχει και αυτή τη δύσκολη χρονιά τους στόχους της, αλλά πρωτίστως για να ευχαριστήσει τους πιστούς φίλους και τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα, η διοίκηση, αποφάσισε μαζί με τον μεγάλο χορηγό IDEAL BIKES, να ξεκινήσει μεγάλη λαχειοφόρο που θα “τρέξει” μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Το κόστος κάθε λαχνού είναι μόλις δύο (2) ευρώ, με το νικητή, ο οποίος θα προκύψει με τις ίδιες αδιάβλητες διαδικασίες όπως πάντα, δηλαδή με τον πρώτο αριθμό του Λαϊκού Λαχείου, να κερδίζει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας περίπου 2.000 € !

Παράδοση στον προηγούμενο νικητή

Ο πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Αιγιαλέων πραγματοποίησαν πρόσφατα επίσκεψη στην Ideal Bikes και εκεί, αφού ξεναγήθηκαν στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις, παρέλαβαν το ηλεκτρικό ποδήλατο της προηγούμενης λαχειοφόρου αγοράς, το οποίο παραδόθηκε στον νικητή Γρηγόριο Τσεκούρα (φωτ). “Ευχαριστούμε θερμά την Ideal Bikes, τον κ. Μανιατόπουλο Άγγελο, διευθύνοντα σύμβολο της εταιρίας και τον κ. Ζερβό Σπήλιο, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή ,για την πολύχρονη και συνεχή προσφορά στο σωματείο μας και ευχόμαστε στο νικητή μας καλές βόλτες” δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Ηλιόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr