background img
banner
banner

Επιτυχής η άσκηση ετοιμότητας της Πυροσβεστικής

ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΙΓΙΟΥ ΤΗΣ «ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου, η ετήσια άσκηση ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου, στο πλαίσιο της ετήσιας εκπαίδευσης του πυροσβεστικού προσωπικού της. Φέτος η άσκηση έλαβε χώρα στην τοπική βιομηχανία αναψυκτικών-χυμών της Coca-cola Τρία Έψιλον Ελλάδος ΑΒΕΕ.

Στην άσκηση συμμετείχε όλο το πυροσβεστικό προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου ως συμμετέχοντες και ως παρατηρητές. Το σενάριο της άσκησης, όπως ήδη έχει γίνει γνωστό από τo protionline.gr, αφορούσε πυρκαγιά στον εξωτερικό χώρο της βιομηχανίας και καταστολή αυτής από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου, με τη συνεργασία της ομάδας πυροπροστασίας της επιχείρησης.

Στην άσκηση παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχος Χριστόφορος Μπόκας, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας Πύραρχος Αργύρης Φαλίδας, ο Διευθυντής της επιχείρησης Χρήστος Καραπατούχας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου Επιπυραγός Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, ο τεχνικός ασφαλείας Ιωάννης Καταγής, η ομάδα σχεδιασμού της άσκησης (Επιπυραγός Ανδρέας Ζαφειρόπουλος και Πυραγός Ιωάννης Κυριακόπουλος) καθώς και προσωπικό και εργαζόμενοι της επιχείρησης.

Στην άσκηση συμμετείχαν δέκα πυροσβέστες και τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr