background img
banner
banner

Προηγήθηκε αλλά δεν άντεξε με παίκτη λιγότερο

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 1-1 ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΆΡΗ ΠΑΤΡΩΝ 

Σε μεγάλο βαθμό έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα του ντέρμπι των Προσφυγικών, το αριθμητικό μειονέκτημα του Παναιγιάλειου από το 34΄ όταν αποβλήθηκε ο Ανδρέας Σπανός.

Πάνω από 1500 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο Προσφυγικών να παρακολουθήσουν την κορυφαία αυτή αναμέτρηση, μαζί τους και μια διμοιρία ΜΑΤ που τελικά δεν αποδείχθηκε αχρείαστη.

Ωραίος και μοιραίος ο Ανδρέας Σπανός 

Ο γηπεδούχος Αρης μπήκε αποφασισμένος στο γήπεδο να πάρει τη νίκη από τον Παναιγιάλειο, είχε την πρώτη καλή φάση στο 8΄ με τον Δασουρά, απάντησε στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα του Αιγίου με τον Γκάτση που αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Αναστασοβίτη.

Ύστερα από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά ο Παναιγιάλειος άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο γινόταν απειλητικός και έφτασε στο γκολ, ύστερα από κλέψιμο και σέντρα του Κοτσόκολου ο Α. Σπανός με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ στο 14΄.

Το γκολ αυτό αιφνιδίασε τους γηπεδούχους που πήραν πάλί …επάνω τους μετά την αποβολή του Α. Σπανού στο 34΄, όταν αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα.

Μετά το 8΄η δεύτερη καλή ευκαιρία του Αρη καταγράφεται στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Μητρόπουλο να στέλνει άουτ την μπάλα από την σέντρα του Αγγελή.

Καταιγιστικός στο β΄ ημίχρονο ο Αρης 

Ο Παναιγιάλειος έδωσε χώρο στον Αρη στην επανάληψη, γεγονός που πολλαπλασίασε τις επισκέψεις των παικτών του Παπουτσή στην εστία του Αθανασόπουλου.

Με εξαίρεση την σπουδαία απόκρουση του Αθανασόπουλου στην κεφαλιά του Δασουρά στο 55΄και την κεφαλιά άουτ του Σπανού στο 60΄, οι μελανόλευκοι έβρισκαν τους χώρους και τους τρόπους να απομακρύνουν τους κινδύνους από την περιοχή τους μέχρι το 64΄.

Στο χρονικό αυτό σημείο ο Αγγελής έβγαλε σέντρα ακριβείας στο κεφάλι του Σπανού κι αυτός με σκαστή κεφαλιά ισοφάρισε 1-1.

Μετά την ισοφάριση άφησε την άμυνα ο Παναιγιάλειος 

Στο 74΄ ο Αθανασόπουλος χρειάστηκε να επιστρατεύσει τα αντανακλαστικά του για να αποκρούσει τον Κωστή.

Ο Παναιγιάλειος απείλησε στο 80΄ με την κεφαλιά του Μπούνα από την σέντρα του Σκούτα.

 

10λεπτη διακοπή στο παιχνίδι 

Τα μπουκάλια άρχισαν να φεύγουν σωρηδόν κυρίως μετά το 70΄ από τους φιλάθλους του Αρη, που δεν άφησαν σε ησυχία ούτε τον μελανόλευκο πάγκο ρίχνοντας αντικείμενα και καπνογόνα.

Οι άνδρες των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα έκαναν εφόρμηση στον πυρήνα των φιλάθλων του Αρη ρίχνοντας κρότου και λάμψης. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα, προφανώς και από κάποιο δακρυγόνο που έπεσε.

Μετά την διακοπή ο Παναιγιάλειος προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία που θα έφερνε ένα δεύτερο γκολ, αποχώρησε με τον βαθμό της ισοπαλίας που τον διατηρεί στην 2η θέση.

Αρης Π.: Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Μενύχτας, Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Γεωργόπουλος (15΄ Μητρόπουλος), Αγγελής (92΄ Γράββαλος), Μπούμπαλης, Σπανός, Κουτρούμπας, Κωστής (79΄ Οικονομόπουλος).

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Βλάχος (70΄ Οικονόμου), Χύσα, Κοτσόκολος, Παπαδόπουλος, Μιχ. Σπανός, Αρβανίτης (65΄ Σκούτας), Μπούνας, Α. Σπανός, Γκάτσης, Λιάτος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr