background img
banner
banner

Γιορτή λήξης των ακαδημιών του Αθηνόδωρου στο δημοτικό στάδιο Αιγίου

Πραγματοποιήθηκε και φέτος στο δημοτικό στάδιο Αιγίου η γιορτή λήξης των προπονήσεων των ακαδημιών του Αθηνόδωρου σε μία όμορφη εκδήλωση παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. και των προπονητών του αιγιώτικου συλλόγου. Η ομορφιά και η γνησιότητα της παιδικής ηλικίας ήταν ο μεγάλος νικητής το απόγευμα της Δευτέρας, 19 Ιουνίου, στους αγώνες που έγιναν. Όλα τα παιδιά απόλαυσαν τους αγώνες – παιχνίδια που ετοίμασαν με γνώση και αγάπη οι καθηγητές φυσικής αγωγής και προπονητές του συλλόγου Νίκος Τσιοφύλας, Γρηγόρης Θεοχαρόπουλος, Φώτης Παπαναστασόπουλος και Σοφία Τρίγκα. Η Διοίκηση είχε φροντίσει για τον όμορφο διάκοσμο και φυσικά για το μετάλλιο συμμετοχής που δόθηκε σε όλους και το….σπουδαιότερο, το απαραίτητο αναψυκτικό.

Αγώνες στίβου στη μνήμη του Χρήστου Λαϊνά

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και έγινε μνεία της προσφοράς στο σύλλογο του πρώτου προέδρου του συλλόγου Χρήστου Λαϊνά, ( κηδεύτηκε χθες Τρίτη), που κύριο μέλημα και όραμά του εν ζωή, ήταν η μαζική συμμετοχή όλων και ιδιαίτερα των νέων παιδιών στον αθλητισμό και πρωτίστως στο στίβο.
Η διοίκηση του συλλόγου τιμώντας τη μνήμη του υποσχέθηκε την ανάληψη δράσεων προς υλοποίηση του οράματος αυτού, με πρώτη πράξη, σε συνεργασία με το Δήμο, τη θεσμοθέτηση αγώνων στίβου Δημοτικών σχολείων κάθε Σεπτέμβριο που θα φέρουν το όνομά του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr