background img
banner
banner

Η «καρδιά» της ΑΕΚ… χτυπά στο Αίγιο

ΜΑΓΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ «ΚΟΥΠΑΣ» ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ

Λύτρωση, χαρά και δικαίωση ένιωσαν οι πολυάριθμοι Αιγιαλείς φίλαθλοι της ΑΕΚ που βρέθηκαν την Τρίτη 6 Ιουνίου το απόγευμα στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου στο Αίγιο, υποδεχόμενοι το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλήματος, το οποίο θα εκτίθεται στο ισόγειο του κτιρίου ως απόψε το βράδυ. Με συνθήματα και καπνογόνα, με κασκόλ και κιτρινόμαυρες φανέλες, οι ΑΕΚτζήδες δημιούργησαν μία εκρηκτική ατμόσφαιρα στην οδό Μητροπόλεως, ξεσηκώνοντας κυριολεκτικά το κέντρο της πόλης!

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου προκειμένου να φωτογραφηθεί με την «κούπα» του πρωταθλήματος που κατάκτησε η Ένωση, αποδεικνύοντας τη δυναμική της ομάδας και στην Αιγιάλεια. Το πιο εντυπωσιακό όλων ήταν ίσως το γεγονός ότι «άγγιξαν» και φωτογραφήθηκαν με το κύπελλο της πρωταθλήτριας, από μικρά παιδάκια που έδειχναν τεράστιο ενθουσιασμό αλλά και ηλικιωμένοι με έκδηλη συγκίνηση για το νταμπλ, 45 χρόνια μετά…

Πανδαιμόνιο με την άφιξη!

Η υπαίθρια γιορτή των ΑΕΚτζήδων ξεκίνησε πριν τις 5.00 το απόγευμα, με μπαλόνια, κασκόλ συνθήματα και τα ηχεία πότε να εκπέμπουν τον ύμνο της ομάδας και πότε το δημοφιλές… «φόρτσα ΑΕΚάρα». Με την άφιξη έγινε… πανδαιμόνιο. Το τρόπαιο μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο εσωτερικό του κτιρίου με μέριμνα των ανθρώπων της Αθλητικής Ένωσης Αιγίου, του προέδρου Φίλιππου Κοσσαρά, του γραμματέα Κωνσταντίνου Κωστόπουλου και των υπολοίπων μελών, με τους αντιδημάρχους Αιγιαλείας Γιώργο Φραγκονικολόπουλο και Μαρία Σταυροπούλου, γνωστούς για τα φιλοΑΕΚτζήδικα αισθήματά τους, να είναι παρόντες, να ανεβάζουν το τρόπαιο στον πρώτο όροφο και να δίνουν πανηγυρικό τόνο όταν το ύψωναν! Παρών και ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Μπέσκος που το… καταχάρηκε. Στη συνέχεια ανά παρέες οι φίλαθλοι εισέρχονταν στον χώρο με την τήρηση αυστηρών μέτρων τάξης και ασφάλειας από τους διοργανωτές και με… δέος άγγιζαν το τρόπαιο και φωτογραφίζονταν μαζί του!

Η ΑΕΑ έδωσε τη δυνατότητα στους Αιγιαλείς να…  αγγίξουν το κύπελλο

Η Αθλητική Ένωση Αιγίου ήταν αυτή που υπέβαλε το αίτημα να έρθει το κύπελλο στο Αίγιο, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να το κάνει αποδεκτό και να περιλαμβάνει και το Αίγιο στις πόλεις που ταξιδεύουν τα τρόπαια του φετινού νταμπλ. Κάπως έτσι, η αιγιώτικη ομάδα, με τις κοινές προσφυγικές καταβολές με την ΑΕΚ, η ΑΕΑ, έδωσε τη δυνατότητα σε εκατοντάδες φιλάθλους της Ένωσης που δεν κατέστη εφικτό να βρεθούν στη «φιέστα» και να ζήσουν τη στιγμή της απονομής, να νιώσουν από… κοντά τη χαρά του πρωταθλητή. Αποδείχθηκε έτσι περίτρανα ότι οι φίλαθλοι έχουν για την Ένωση τον… πρώτο λόγο και η χαρά του αθλητισμού πρέπει να είναι για όλους. Άλλωστε, είναι αλλιώς να είσαι ΑΕΚ…

*Η «κούπα» του πρωταθλήματος θα βρίσκεται και σήμερα Τετάρτη στο Αίγιο, στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου και θα εκτίθεται από τις 6.00μ.μ. ως τις 9.00μ.μ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr