background img
banner
banner

Στο Αίγιο ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο γνωστός τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης και από τους κορυφαίους φέτος στη Super League, απολάμβανε την προηγούμενη εβδομάδα τον καφέ του στο «Jimmy΄s cafe» στο κέντρο του Αιγίου, και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον αναγνώρισαν. Πως βρέθηκε στο Αίγιο; Ο πρώην αθλητής της ομάδας χάντμπολ του Πήγασου Αιγίου και ιδιοκτήτης του καταστήματος «ESORAMA» στην οδό Κλεομένους Οικονόμου Νίκος Παπαδόπουλος, όπως μαρτυρά και το (ίδιο) ονοματεπώνυμο, είναι πρώτος εξάδελφος του πανύψηλου (1.96μ.) πορτιέρο και έπιναν μαζί τον καφέ τους το πρωί της προηγούμενης Τετάρτης.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο γκολκίπερ του Αστέρα ήρθε στο Αίγιο για να δει τον εξάδελφό του και γενικά τα συγγενικά του πρόσωπα. Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας του περνά τις διακοπές του στην Πάτρα, την πόλη καταγωγής του και έτσι βρήκε την ευκαιρία να… «πεταχτεί» για ακόμη μία φορά μέχρι το γειτονικό Αίγιο. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης είναι μάλιστα υποψήφιος βουλευτής Ηλείας καθώς έβαλε υποψηφιότητα με το ΚΚΕ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας άρχισε τη σταδιοδρομία του στις ακαδημίες νέων του Ολυμπιακού (παρότι μικρός ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού, όπως μας αποκάλυψε!). Το 2012 μετακινήθηκε στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπου ολοκλήρωσε τη σεζόν με 10 συμμετοχές. Το 2013 εντάχθηκε στον Πανιώνιο, όπου σε 3 χρόνια είχε 40 συμμετοχές και το 2016 πήγε στον Ατρόμητο, στον οποίο δεν έμεινε πολύ. Το καλοκαίρι του 2017 μετακινήθηκε στη Λαμία. Εκεί πήρε φανέλα βασικού, τελειώνοντας την σεζόν με 25 συμμετοχές. Βοήθησε την ομάδα του στην αποφυγή του υποβιβασμού από την Super League 1.

Το καλοκαίρι του 2018 εντάχθηκε στον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα, στις 21 Μαρτίου 2021 σκόραρε απέναντι στον Παναθηναϊκό στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης για τα play off της Super League!


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr