background img
banner
banner

Γιάννης Γεωργιάδης: «Αλλαγή κατηγορίας, αλλαγή φιλοσοφίας και ρόστερ»

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΜΙΛΑ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Από τους ανθρώπους που εμπιστεύεται απόλυτα η διοίκηση του Παναιγιάλειου, είναι ο γενικός αρχηγός Γιάννης Γεωργιάδης. Ύστερα από την απρόβλεπτη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία που έπεσε στην περιοχή μας κεραυνός εν αιθρία, μίλησε μαζί του το Protionline.gr για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και γενικά για πράγματα που αφορούν τον Αιγιώτικο Σύλλογο. Αρχίζοντας από την αλλαγή του προπονητή Θόδωρου Ανδριόπουλου με τον Νίκο Μανούρα, ο Γιάννης Γεωργιάδης είπε: «Ήταν μια απόφαση της διοίκησης που στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο και την αλλαγή κατηγορίας, ζύγισε την κατάσταση, μέτρησε τα υπέρ και τα κατά. Σημειώθηκε μια αλλαγή φιλοσοφίας ύστερα από μια δύσκολη χρονιά που πέρασε, στην οποία έγιναν κάποια λάθη, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε σωματείο. Ο νέος προπονητής θα μείνει στο Αίγιο σε μια προσπάθεια να είναι είναι δίπλα στα πράγματα, να αφουγκράζεται την κάθε κατάσταση. Εχει στόχο να ανανεώσει την ομάδα μας, να την κάνει δυνατή με την συμμετοχή ενεργών νεαρών ποδοσφαιριστών, κάποια από τα οποία έχει επιλέξει να φέρει στην περιοχή μας ο ίδιος.»

Η διοίκηση κράτησε την ομάδα όρθια στο πρωτάθλημα

Εκείνο που υπογράμμισε με έντονη γραφή ο γενικός αρχηγός του Παναιγιάλειου, ήταν ο ερχομός της νέας διοίκησης από τον περασμένο Δεκέμβρη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι ο Παναιγιάλειος δεν θα την κατάφερνε την σεζόν μέχρι το φινάλε της, αν δεν είχε έρθει να προστεθεί η νέα διοίκηση. Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν αποφασισμένοι να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Καθάρισαν ότι χρέη υπήρχαν μέχρι τότε και στη συνέχεια ήταν συνεπείς σε όλα τα πάρε – δώσε και τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε 5 Ιουνίου και οι ποδοσφαιριστές πληρώθηκαν ολόκληρο το μήνα. Κάτι που ποτέ δεν είχε συμβεί στην ομάδα στο παρελθόν.

Μεγάλη η βοήθεια πήρε επίσης ο Παναιγιάλειος από τις τρεις επιτυχημένες μεταγραφές, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Οι Σκούτας, Αρβανίτης και Οικονόμου, ήταν ευτύχημα που βρέθηκαν στο ρόστερ σε μια καθοριστική χρονική στιγμή. Βγήκε και η αλλαγή του προπονητή Θόδωρου Ανδριόπουλου με τον Φίλιππο
Σχοινά, όχι ότι ο Φίλιππος δεν τα είχε πάει καλά, αφού διατηρούσε την ομάδα στην κορυφή, αλλά συμμορφώθηκε η κατάσταση και στα αποδυτήρια.»

Έκκληση στον κόσμο από τον Γιάννη Γεωργιάδη

Στο αρκετά υψηλότερο μπάτζετ που απαιτείται στην Γ΄ Εθνική σε σύγκριση με τα τοπικά πρωταθλήματα στάθηκε επίσης ο γενικός αρχηγός του Παναιγιάλειου: «Η διοίκηση θα συνεχίσει να πασχίζει για το καλύτερο στην ομάδα μας, θα βάλει χρήματα για τις ανάγκες της νέας κατηγορίας, αλλά λογικό όπως καταλαβαίνετε είναι, ότι τώρα χρειάζονται πολλά περισσότερα.

Κάνω έκκληση στον κόσμο της περιοχής να βοηθήσει την ομάδα, να θεμελιωθεί στην Γ΄ Εθνική. Περιθώρια για να ξεκινήσει πάλι ο Παναιγιάλειος από τα τοπικά πρωταθλήματα δεν υπάρχουν. Ένα τέτοιο σενάριο θα είναι καταστροφικό για την ομάδα. Με την ευκαιρία θα ήθελα εδώ να επαινέσω τον Δημήτρη Αγγελόπουλο (Ελβετό), ο οποίος σε οποιαδήποτε χρονιά, κατηγορία και διοίκηση, στηρίζει πάντα οικονομικά την ομάδα της γενέτειράς του.»

Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τους Αιγιώτες των μεγάλων κατηγοριών

Οι ελπίδες που έτρεφαν στην ομάδα αλλά και οι φίλαθλοι της περιοχής να προστεθούν στο ρόστερ οι Αιγιώτες Μαυρόπουλος, Παπαχρήστος, Χριστόπουλος, δεν απέδωσαν καρπούς. Ο Γιάννης Γεωργιάδης είχε μιλήσει με όλα αυτά τα παιδιά αλλά όπως λέει στο Protionline.gr: «Αν και πλησιάσαμε στα ποσά που θα έπαιρναν από άλλα σωματεία, δεν μπορέσαμε να τους πείσουμε. Οι οικονομικές απαιτήσεις τους ξεπερνούσαν τα δεδομένα στο μπάτζετ και πλέον τους ευχόμαστε καλή τύχη και επιτυχίες στον δρόμο που διάλεξαν να ακολουθήσουν.»

Ανοίγει ο δρόμος για τις περαιτέρω ενέργειες στην ομάδα

Νέος προπονητής στον Παναιγιάλειο, προσμονή για να πάρει τώρα τις δικές του αποφάσεις για το υπάρχον ρόστερ, αλλά και την ενίσχυση της ομάδας.
«Σίγουρα η νέα τάξη πραγμάτων μας πάει πιο πίσω» μας λέει ο Γιάννης Γεωργιάδης. «Ο προπονητής Νίκος Μανούρας έχει μια άποψη για την ομάδα, μελετάει τα βίντεο, την παρουσία και την απόδοση κάθε ποδοσφαιριστή, έχει μπει στο κλίμα περιμένουμε γρήγορα αποτελέσματα.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr