background img
banner
banner

Δεν κουνιέται φύλλο σε Αιγιάλεια και Καλάβρυτα

ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

Ο καιρός περνάει και στην περιοχή της Πάτρας το πάρε – δώσε έχει πάρει φωτιά, οι ομάδες ονόματα ενισχύονται και θωρακίζονται για να μπουν δυνατά στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.
Έκαστος στο στόχο του, όμως όταν υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός, μόνο θέτοντας μεγάλους στόχους θα μπορέσεις να επιβιώσεις. Κάνεις πρωταθλητισμό για να παραμείνεις τουλάχιστον στην κατηγορία

Οι μεγάλοι στόχοι έχουν και τις ανάλογες προϋποθέσεις. Από την περιοχή μας έχουμε την Αιγείρα / Ακράτα που διατηρείται στην Α΄ κατηγορία και μετά την προαγωγή του Παναιγιάλειου στην Γ΄ Εθνική, έρχονται τώρα να τις κάνουν παρέα ακόμα δυο σωματεία της περιοχής μας.

Είναι η πρωταθλήτρια της Β΄ κατηγορίας στον 2ο όμιλο Θύελλα Αιγίου και η δευτεραθλήτρια ΑΕ Καλαβρύτων, που επίσης κέρδισε την άνοδό της στην Α΄ κατηγορία δια μέσου των play off.

Στην Αιγείρα / Ακράτα ολοκληρώνουν το ΔΣ και τη συνεργασία με Παλαιολογόπουλο

Στην ανατολική Αιγιάλεια δεν υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ύστερα από τις συναντήσεις που προέκυψαν με τον προπονητή Γιάννη Παλαιολογόπουλο, είχαμε πρόσφατα την ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές, γεγονός που φέρνει τώρα τον κόουτς της ομάδας σε επαφή με το περυσινό ρόστερ, αλλά και για να εκφράσει τις απόψεις του στη διοίκηση σχετικά με την ενδυνάμωση της ομάδας.
Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα.

Ο Δημήτρης Μαγγίνας είχε συνάντηση με τον Παναιγιάλειο, ο Παύλος Μητρόπουλος σκέφτεται να αγωνιστεί στις Καμάρες με τον Αχιλλέα, αφού παράλληλα προπονεί κάποια από τα εκεί παιδικά τμήματα.

Αν συνδυάσουμε σε αυτά τους επιτυχόντες στις εξετάσεις και την πιθανότητα να φύγουν για άλλα μέρη, ή ακόμα κάποια απρόβλεπτη διάθεση παικτών να αλλάξουν στρατόπεδο, η ομάδα θέλει ενίσχυση.

Ούτως ή άλλως την χρειαζόταν, ακόμα κι αν παρέμενε όλο το περυσινό έμψυχο υλικό.

Απώλειες στις μικρές ηλικίες η Θύελλα Αιγίου

Έξι παιδιά της Θύελλας Αιγίου πέρασαν σε πανεπιστήμια και αυτό αποτελεί σίγουρα μια αισθητή απώλεια στο ρόστερ της ομάδας. Ο Κυριάκος Αθανασίου όπως κάθε χρόνο θα προωθήσει και πάλι νεαρούς αθλητές από την ακαδημία, μόνο που η Α΄ κατηγορία δεν προσφέρεται σε άπειρους ποδοσφαιριστές. Θα χρειαστούν παραστάσεις, εμπειρίες και γνώσεις, για να είναι σε θέση να τους εμπιστευτεί απόλυτα και για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Αθανασίου. Σίγουρα θα μετρήσει και η Θύελλα απώλειες σε μεγαλύτερες ηλικίες, όμως ακόμα δεν έχουμε πάρει ανακοινώσεις μεταγραφών.

Έχουν και τις αποστάσεις τα Καλάβρυτα

Στα Καλάβρυτα υπήρχε και παραμένει η καλή διάθεση των ποδοσφαιριστών εκτός περιοχής, να μετακινούνται στην ορεινή περιοχή για τις προπονήσεις και για τις εντός έδρας συναντήσεις.
Αν αυτό δεν έχει κουράσει μερικούς κι αν δεν υποκύψουν σε «σειρήνες» συνεργασίας με άλλα σωματεία, μπορεί έτσι να διατηρηθεί ο περυσινός τουλάχιστον κορμός. Όμως ούτε και από την περιοχή των Καλαβρύτων έχουμε κάτι ουσιαστικό, σε ότι αφορά τις μεταγραφές. Πάντως στην ΕΠΣ Αχαΐας υπάρχουν διαθέσιμες οι μεταβολές ποδοσφαιριστών και είναι διαθέσιμες στα σωματεία που θέλουν να ολοκληρώσουν επίσημα και με υπογραφές τα νέα τους αποκτήματα.

Φταίει η ζέστη;

Αν το πρόβλημα στην απραξία των ομάδων μας είναι αυτές οι καυτές μέρες που μας απομακρύνουν από δραστηριότητες, να το παραβλέψουν γιατί τον Σεπτέμβρη θα είναι πολύ αργά για να στηθούν τα ρόστερ, η ομοιογένεια, το κλίμα και το ζεστό περιβάλλον.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr