background img
banner
banner

Πείστηκε και επιστρέφει στην ομάδα ο Βασίλης Μαυρόπουλος

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΜΕΣΟΥ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR

Η πόρτα του Παναιγιάλειου παρέμενε πάντα ανοιχτή για ένα δικό της παιδί, τον Βασίλη Μαυρόπουλο. Γνωστές οι αξίες του σε αγωνιστική ποιότητα και χαρακτήρα, υπήρχαν πάντα καλές κουβέντες για τον Βασίλη, ο οποίος ήθελε, αλλά κάπου συναντούσε εμπόδια για να επιστρέψει στα μελανόλευκα.

Μπορεί να ήταν η κατηγορία που αγωνιζόταν ο Παναιγιάλειος, μπορεί η έλλειψη προγραμματισμού, ίσως κάποιες διοικητικές αστάθειες και άλλοι συγγενείς λόγοι που ο έμπειρος μέσος δεν το αποφάσιζε.

Αυτή τη φορά ο Βασίλης είδε κάτι καλό να …κυλάει στην ομάδα, την οποία παρακολουθούσε και από τα βίντεο των αγώνων που έδινε στην Α΄ κατηγορία. Στο τέλος έδειξε πίστη στην εικόνα του Παναιγιάλειου και περισσότερο ύστερα από τις τελευταίες διοικητικές και μεταγραφικές εξελίξεις, έριξε άκυρο στην ομάδα της Ρόδου (Α.Ε.Ρ.Α) στην οποία είχε υποσχεθεί να πάει. Πείστηκε από τα λόγια της διοίκησης και του γενικού αρχηγού Γιάννη Γεωργιάδη, για να καταλήξει έτσι προς ευχαρίστηση της ομάδας και των φιλάθλων, σε μια παλιά του …στέγη.

Από την πλευρά της η διοίκηση χάρηκε ιδιαίτερα για την επιστροφή του όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση που έκανε γνωστή στα σάιτ, το πρωί της Κυριακής.

«Η διοίκηση του Παναιγιαλείου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο Αιγιώτη μέσο, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του ΑΟ Πυλίου Κω.

Ο Μαυρόπουλος γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1993 και η ποδοσφαιρική του διαδρομή ξεκίνησε από τον Παναιγιάλειο την περίοδο 2012-2013 αγωνιζόμενος σε 13 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στο α’ μισό της σεζόν 2013-2014 συνέχισε στη Β’ Εθνική με τον Παναιγιάλειο και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Ερμιονίδα.

Ακολούθησε μία ακόμα σεζόν στη Γ’ Εθνική με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας (2014-2015), επιστροφή στον Παναιγιάλειο (2015-2016) και δύο περιόδους στη Θήβα (2016-2018). Η σεζόν 2018-2019 τον βρίσκει στον Αστέρα Ιτέας, η επόμενη στη Νέα Αρτάκη και επιστρέφει στον Παναιγιάλειο την περίοδο 2020-2021.

Συνεχίζει σε ΠΑΟ Βάρδας (2021-2022) και πέρυσι ήταν ένας από καλύτερους παίκτες του ΑΟ Πυλίου Κω έχοντας 23 συμμετοχές και 1 γκολ. Συνολικά στην καριέρα του, ο Βασίλης Μαυρόπουλος έχει 153 συμμετοχές σε Β’ – Γ’ Εθνική και 7 γκολ.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες!»

Βασίλης Μαυρόπουλος: «Να συνεχίσουμε μαζί την ανοδική πορεία του Παναιγιάλειου»

Την πρώτη συνέντευξη έδωσε στo Protionline.gr ο 30χρονος μέσος Βασίλης Μαυρόπουλος, μιλώντας πρώτα για την επιστροφή του στον Παναιγιάλειο:
«Άλλη μια επιστροφή μου και κάθε φορά τα συναισθήματα είναι ίδια όπως την πρώτη φορά που φόρεσα αυτή τη φανέλα και μπήκα μέσα σε αυτά τα αποδυτήρια. Χαρά, ενθουσιασμός, ανυπομονησία αλλά και ιδιαίτερη τιμή να αγωνίζομαι για τον Παναιγιάλειο».

Ο Μαυρόπουλος στάθηκε και στην ανιούσα πορεία του Παναιγιάλειου, αφού ποτέ δεν έπαψε να ακολουθεί από κοντά τα αγωνιστικά του κατορθώματα:
«Εύχομαι η ανοδική πορεία που παρουσιάζει η ομάδα να συνεχιστεί και να καταφέρω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Γεωργιάδη με τον οποίο είχαμε τις περισσότερες συζητήσεις το τελευταίο διάστημα αλλά και τον κ. Θάνο Ανδρικόπουλο με τον οποίο έγινε η καθοριστική συζήτηση όπως και τον προπονητή της ομάδας».

Ένα άλλο σημαντικό θέμα ήταν η παρ’ ολίγο οριστική μετακίνησή του σε σωματείο της Ρόδου και σ’ αυτό δίνει τις εξηγήσεις του ο Αιγιώτης μέσος:
«Είναι αλήθεια πως ήμουν πολύ κοντά σε άλλη ομάδα της κατηγορίας όμως ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων της ομάδας και η φιλοδοξία τους να δημιουργήσουμε έναν δυνατό και πρωταγωνιστή Παναιγιάλειο ήταν αυτά έκαναν ακόμα πιο εύκολη την απόφαση μου».

Για τους φετινούς στόχους και τους φιλάθλους, ο Βασίλης Μαυρόπουλος είπε:
«Εύχομαι να είμαστε υγιείς και με όπλο μας τη σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους που θα τεθούν από τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας. Για το τέλος άφησα τον πιο σημαντικό παράγοντα, τον κόσμο του Παναιγιαλείου, τον δωδέκατο παίχτη αυτής της ομάδας. Η στήριξη που παρέχει στην ομάδα είναι δεδομένη κι ελπίζω όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε για άλλη μια χρονιά με γνώμονα το καλό του Παναιγιαλείου και το πως η ομάδα θα φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr