background img
banner
banner

Στην “τελική ευθεία” οι προετοιμασίες για το “5ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας”

ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ 2000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ!

Το πρόγραμμα για το “5ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας” καταρτίστηκε από τους διοργανωτές και περιλαμβάνει όλα τα… γούστα. Το Εκδρομικό Team της ΠΑΛΕΜΟΤ έχει αναλάβει να κάνει μια εξόρμηση σε χωμάτινες διαδρομές με επίσκεψη σε όμορφα σημεία ενώ συνολικά έχουν προγραμματιστεί πέντε εκδρομές συνολικά , δύο συναυλίες, παραδοσιακοί χοροί από τον χορευτικό όμιλο Αβύθου “Αχαιοί” , παρουσίαση εκτέλεσης ΚΑΡΠΑ από διασώστες του ΕΚΑΒ, ομιλίες, χαιρετισμοί και απονομές. Πάντα με επίκεντρο την παραλία της Αβύθου που αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές το τριήμερο 14, 15 και 16 Ιουλίου. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να προβληθεί η πολιτιστική, κοινωνική, αθλητική και ταξιδιωτική εικόνα του μοτοσικλετισμού, σεβόμενοι τον αναβάτη, τον περίγυρο μας και την ασφάλεια όλων.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους μοτοσυκλετιστές (σαν λέσχη, ομάδα ή μεμονωμένα) και δεν θα υπάρχει εισιτήριο εισόδου.

Θα δοθεί μόνο μια μικρή εθελοντική εισφορά του ποσού των 5 ευρώ ανά άτομο, χρήματα τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση τοπικών μη κερδοσκοπικών οργανισμών με κοινωνική δράση. Για τον ίδιο σκοπό θα διατεθούν και τα όποια οικονομικά οφέλη προκύψουν από την οργάνωση της εκδήλωσης.

Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδα του 5ου Ανταμώματος Φίλων Μοτοσυκλέτας στo Αίγιο θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης και Μέριμνας (Ε.Κ.Α.ΜΕ.).

Έναρξη Παρασκευή 14 Ιουλίου με συναυλία

Το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουλίου, στις 9.30 οι εκατοντάδες μοτοσικλετιστές (αναμένονται περίπου 2.000) από όλη την Ελλάδα θα πάρουν μία πρώτη “γεύση” με την πρώτη συγκέντρωση και τη συναυλία που θα ακολουθήσει με το συγκρότημα “ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ”. Την επομένη (Σάββατο) το πρωί θα ξεκινήσουν από την Άκολη πέντε εκδρομές προς διαφορετικές κατευθύνσεις με προορισμούς εντός και εκτός του νομού.
1η εκδρομή: Άκολη, μνημείο Αυχένα Πριολίθου, Λιβάρτζι, Κλήμα Παυσανία, Πλανητέρο, Άκολη
2η εκδρομή: Άκολη, Μονή Μ. Σπηλαίου, Πλανητέρο, Τριπόταμα, Λίμνη Αστερίου, Άκολη.
3η εκδρομή: Άκολη, Πλατανιώτισσα, Μοναστήρι Μακελαρίας, Άνω Βλασία, Λεόντιο, Κουνινά, Άκολη.
4η εκδρομή: Άκολη, Αιγείρα (επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο), Μοναστήρι, Λίμνη Τσιβλού, Ζαρούχλα, Άκολη.
5η εκδρομή: Άκολη, Ευπάλιο, Γλυφάδα, Τριζόνια, Άκολη.
Στις 8 το βράδυ του Σαββάτου θα γίνει παρουσίαση εκτέλεσης ΚΑΡΠΑ από διασώστες του ΕΚΑΒ, θα ακολουθήσουν στις 9 χαιρετισμοί, ομιλίες και απονομές και η βραδιά θα κλείσει με συναυλία από το συγκρότημα “ΚΟΥΠΕΣ”.
Την Κυριακή 16 Ιουλίου, τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων, στην παραλία Άκολης ο Χορευτικός Όμιλος Αβύθου “ΑΧΑΙΟΙ” θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς και μετά τη 1 το μεσημέρι, όσοι… έχουν απομείνει θα κάνουν το αποχαιρετιστήριο μπάνιο τους στα δροσερά νερά της γραφικής και πανέμορφης παραλίας της Άκολης….


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr