background img
banner
banner

Το Πανεπιστήμιο «βομβαρδίζει» το ρόστερ της Θύελλας Αιγίου

ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π.

Ο βασικός και πρώτος στόχος για τον προπονητή Κυριάκο Αθανασίου στην ομάδα της Θύελλας Αιγίου ήταν να διατηρήσει τον βασικό κορμό στην ομάδα και μαζί την ομοιογένεια στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας όπου προβιβάστηκε.

Αυτό που δυσκολεύει τα πράγματα, είναι το γεγονός ότι έξι νεαροί παίκτες πέρασαν σε Πανεπιστήμιο και δεν θα είναι εύκολο να ακολουθούν την Θύελλα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
Συγκεκριμένα συμπλήρωσαν μόρια και περιμένουν την πόλη που θα φοιτήσουν οι: Δημήτρης Κουρτάκης, Νίκος Μαρδάς, Αγγελος Κάσα, Κώστας Αποστολόπουλος, Γιάννης Τιμοθέου, Σωτήρης Τζουράς.

Επεκτείνει τη συνεργασία της η Θύελλα Αιγίου με δυο γνωστές εταιρείες

Η MPD Sports Marketing ανακοινώνει την συνεργασίας της με την εταιρεία Α&D Sports Management και το 360° πρόγραμμα ακαδημιών ποδοσφαίρου Soccer +. Δύο από τις σημαντικότερες εταιρείες στον χώρο του αθλητισμού στην χώρα μας, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας στον τομέα των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Σκοπός της συνεργασίας μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη παροχή υπηρεσιών αθλητισμού σε αθλητές και των δύο φύλων, καθώς και στους γονείς τους., Η απαραίτητη τεχνογνωσία όλων όσων συμμετέχουν στο αθλητικό περιβάλλον των παιδιών μας (παράγοντες, προπονητές κ.α.) θα είναι μέριμνα μας με την συνεχή επιμόρφωση τους. Τέλος η εισαγωγή του αθλητικού marketing σε όλες τις αθλητικές μονάδες που θα συνεργαζόμαστε, αποτελεί το βασικό μας στόχο, καθώς εγγυάται το μέλλον των ακαδημιών και των αθλητών μας.

Τα όνειρα μας μεγάλα και με οργάνωση και προτεραιότητα θα τα καταφέρουμε! Όποια ιδιωτική ακαδημία ποδοσφαίρου επιθυμεί να συνταχθεί στην προσπάθεια μας, θα πρέπει να μας στείλει ένα μήνυμα στο email: [email protected] “Αν εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας σήμερα, όπως τα εκπαιδεύαμε εχθές, τότε τους στερούμε ένα καλύτερο αύριο “ Πάμε δυνατά να αλλάξουμε τα δεδομένα.!!!!

Δυναμώνει και ο Ατρόμητος Πατρών

Σκάνε συνέχεια δυνατές μεταγραφές στην Α΄ κατηγορία και το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, για όσους τουλάχιστον μπορούν να ακολουθήσουν ανάλογη ενίσχυση στο ρόστερ τους, όπως συνέβη σε Άρη Π., Κεραυνό, Θύελλα, Πανμοβριακό, Διαγόρα και ακόμα τον Ατρόμητο Π., που μετά την επιστροφή του Τσάτου συνέχισε την ενδυνάμωσή του.
Τελευταία αποκτήματα στον Ατρόμητο είναι οι Κίμης Αποστολόπουλος και Σωτήρης Νικολακόπουλος, παίκτες με παραστάσεις σε Γ΄ Εθνική και με την πείρα τους μπορούν να κάνουν τη νέα τους ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr