background img
banner
banner

26ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΑΦΙΔΑΣ 2023: Το Σάββατο η κεντρική εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο

Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος Γρηγόρι Αιγίου «Ο Άγιος Γρηγόριος» διοργανώνει κάθε χρόνο ανελλιπώς (εκτός από τα δυο χρόνια της πανδημίας) και επιτυχώς από το 1996, το Φεστιβάλ Σταφίδας με τις γνωστές σε όλους εκδηλώσεις, αλλά και εκδόσεις βιβλίων. Έτσι προχωρά και στη διοργάνωση του 26ου Φεστιβάλ Σταφίδας 2023.

Η Κεντρική Εκδήλωση (Γιορτή Σταφίδας) του φετινού Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 10 το βράδυ, στην πλατεία του χωριού με είσοδο ελεύθερη για το κοινό και θα περιλαμβάνει: 6ηΈκθεση γεωργικών μηχανημάτων-εργαλείων καλλιέργειας σταφίδας και ελιάς. Συμμετέχουν: Π.Ε.Σ. Α.Σ.Ε. Α.Ε., Αυγέρος (Αλισσός Αχαΐας), Γεωργίου Αργύριος, Νικολάου Κωνσταντίνος, Παπαθανασίου Τριανταφυλλιά, χαιρετισμούς επισήμων, απονομές, δωρεάν διάθεση συσκευασμένης σταφίδας και Δημοτικό-Λαϊκό γλέντι με μουσική από ορχήστρα με τη συμμετοχή του Γιάννη Κατσίγιαννη, με ελεύθερη είσοδο και πίστα για όλους.

Επίσης, την Τρίτη 25 Ιουλίου στις 8.30μ.μ.,μετά τον Εσπερινό της εορτής της Αγίας Παρασκευής, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου: «Ο νέος Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Γρηγόρι Αιγιαλείας. Από το Όραμα στην πραγματικότητα». Η παρουσίαση του βιβλίου, έκδοσης του Συλλόγου Γρηγόρι, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Το βιβλίο θα διανέμεται δωρεάν. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στον χώρο ως μία ευκαιρία ελεύθερων συζητήσεων για τον σκοπό των εκδόσεων και των πλούσιων δράσεων του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Γρηγόρι Αιγίου «Ο Άγιος Γρηγόριος».

Το γνωστό μας και φιλόξενο Γρηγόρι μας προσκαλεί και μας περιμένει, όπως κάθε χρόνο και στις φετινές του εκδηλώσεις και μας υπόσχεται βραδιές πολιτισμού, ψυχαγωγικές και πνευματικές.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr