background img
banner
banner

Στο βάθρο Έμυ Σαπίου και Δημήτρης Παπαπέτρου στον 4ο Lepanto Evening Run 2023

Περισσότεροι από 150 δρομείς συμμετείχαν στον 4ο Lepanto Evening Run 2023, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (26/8) και ήταν αφιερωμένος στην μικρή Αναστασία που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου ένα χρόνο. Μάλιστα μέρος των εσόδων του αγώνα δόθηκε για την υποστήριξη του έργου της Φλόγας.

Ο αγώνας κινήθηκε παράλληλα με την παραλία Ψανή στη Ναύπακτο και ενθουσίασε τους μετέχοντες τόσο στα 9 όσο και στα 5,2 χιλιόμετρα. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Σύλλογος δρομέων Ναύπακτου Lepanto Runners με συνδιοργανωτή το Δήμο Ναυπακτίας.

Σπουδαίο φινάλε επιφύλαξε ο αγώνας των 9 χιλιομέτρων καθώς Χρήστος Κουτρούμπας, Βηθλεέμ Σαπίου του Αθηνόδωρου και Γιάννης Χονδρογιάννης πάλεψαν μέχρι τέλους για την πρωτιά. Το νήμα έκοψε ο Κουτρούμπας σε 35:24 και ακολούθησε η εντυπωσιακή Σαπίου με 35:37 και ο Χονδρογιάννης ήταν τρίτος με χρόνο 35:42.

Το βάθρο των νικητών συμπλήρωσε ο σύζυγος της Σαπίου, Δημήτρης Παπαπέτρου του Αθηνόδωρου με 36:28, ενώ το αντίστοιχο των γυναικών οι Κατερίνα Πρισάκαρου με 37:03, η οποία ήταν 9η στη γενική και η Σοφία Κάντζου με 40:18.

Η συμμετοχή αθλητών ήταν πολύ μεγάλη και ιδιαιτέρως των μικρών αθλητών οι οποίοι γέμισαν από άκρη σε άκρη την παραλία της Ψανής. Η εκκίνηση δόθηκε στις 6:30 το απόγευμα για τους μικρούς αθλητές και στις 7:15 για τους μεγαλύτερους. Στις 8:30 το βράδυ έγιναν οι απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων των νικητών όλων των κατηγοριών και η βράβευση όλων όσων βοήθησαν στην διεξαγωγή του αγώνα.

6 Σεπτεμβρίου ο Αγιασμός στον Αθηνόδωρο

Η επίσημη έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς για το σύλλογο στίβου “Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς” θα γίνει την Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου όπου θα τελεστεί ο Αγιασμός των αγωνιστικών τμημάτων και των τμημάτων της Ακαδημίας. Ο Σεπτέμβριος που παραδοσιακά ξεκινάει την αθλητική χρονιά έρχεται με πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα.

Παρότι απομένουν, για να κλείσει η τρέχουσα αθλητική σεζόν, δύο σημαντικοί αγώνες, το πανελλήνιο πρωτάθλημα της Κ20 (16-17/9) και το βαλκανικό πρωτάθλημα της Κ18 (2/9), στις 17/9 θα γίνει ο γύρος της Λίμνης Τσιβλού και πιθανότατα την τελευταία Τετάρτη του Σεπτεμβρίου οι αγώνες στη μνήμη του πρώτου προέδρου του Αθηνόδωρου Χρήστου Λαϊνά.

“Θα ήταν τιμή για εμάς και τους αθλητές μας η παρουσία των φίλων του κλασικού αθλητισμού, προκειμένου όλοι μαζί να στηρίξουμε τις προσπάθειές των αθλητών μας που τιμούν την πόλη μας τόσο σε πανελλήνιους όσο και σε διεθνείς αγώνες”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του αιγιώτικου συλλόγου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr