background img
banner
banner

Χωρίς νικητή ΑΕ Καλαβρύτων – Θύελλα Αιγίου 2-2

Η ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ 3-1 ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Ανεβάζουν στροφές τα σωματεία που εκπροσωπούν την περιοχή μας στην Α΄ κατηγορία, στοχεύοντας να παρουσιαστούν με την καλύτερη δυνατή ετοιμότητα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ τους έπαιξαν την Τετάρτη 30 Αυγούστου Καλάβρυτα και Θύελλα με ισόπαλο το αποτέλεσμα, ενώ με νίκη επέστρεψε από το Δερβένι η Αιγείρα / Ακράτα.

Ισοπαλία στο φιλικό παιχνίδι των Καλαβρύτων

Δυο φορές προηγήθηκε η ΑΕ Καλαβρύτων με την Θύελλα να έχει τις απαντήσεις ισοφαρίζοντας και διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Καλύτερη παρουσιάστηκε από το προηγούμενο μεταξύ τους φιλικό η ΑΕ Καλαβρύτων έχοντας περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στο ρόστερ και περισσότερες μέρες προετοιμασίας.
Το 1-0 για την ΑΕΚ πέτυχε ο Κουτρουμάνης, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η Θύελλα ισοφάρισε 1-1 με τον Νικολάου και 2-2 με πέναλτι που κέρδισε ο Γκιώνης και εκτέλεσε εύστοχα ο Μουρτίκας.

Η γηπεδούχος ομάδα των Καλαβρύτων είχε νωρίτερα διαμορφώσει προσωρινά το 2-1 με τον Τσάκαλο.

ΑΕ Καλαβρύτων (Κωστής Βλάχος): Λέσης, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Αχιλ. Δαφαλιάς, Σαλάι, Σκιαδάς, Παπαδόπουλος, Θεοτοκάτος, Ρετζίνο, Αντριάνο, Κουτρουμάνης.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Θεοδοσίου, Φλογεράς, Εράλντο, Π. Δαφαλιάς, Τσάκαλος, Παπασωτηρίου, Βραχλιώτης, Μητρόπουλος, Πανουτσακόπουλος, Αντωνόπουλος, Γκέτι.

Θύελλα Αιγίου (Κυριάκος Αθανασίου): Μεντζελόπουλος, Νικολακόπουλος, Νικολάου, Μαρδάς, Ραυτόπουλος, Αποστολόπουλος, Ευσταθίου, Γκοτσόπουλος, Κουνάβης, Μουρτίκας, Μυλωνάς.
Ακόμα έπαιξαν: Βαγενάς, Τσέλα, Γκιώνης, Κάσα, Ράμμος

Ρεπό σήμερα για Θύελλα και ΑΕ Καλαβρύτων

Ύστερα από το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, οι προπονητές Κυριάκος Αθανασίου και Κωστής Βλάχος έδωσαν ρεπό σήμερα στους παίκτες τους.
Επιστρέφουν από Παρασκευή στις προπονήσεις (με διπλή η Θύελλα) και με τα επόμενα φιλικά του Σαββάτου που είναι: Για την Θύελλα στο Προάστειο με την Νίκη. Για τα Καλάβρυτα στο Πλαστήρα με την ΑΕ Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr