background img
banner
banner

Η Θύελλα Αιγίου επικράτησε σε βάρος των Καλαβρύτων

ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Πιο έτοιμη όπως αναμενόταν ήταν η Θύελλα Αιγίου στη φιλική συνάντηση απέναντι στα Καλάβρυτα, αφού πιο νωρίς είχε ξεκινήσει την προετοιμασία της, έχοντας μάλιστα προλάβει να δώσει και δυο φιλικά.

Αντίθετα με τα Καλάβρυτα που άρχισαν τις προπονήσεις στις 16 Αυγούστου, είχαν απουσίες κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών που δεν τους επέτρεψαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις να δώσουν το παρόν, ενώ το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου ήταν το πρώτο που έδιναν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας τους.

Αντίπαλοι και στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας

Πέρυσι Θύελλα Αιγίου και ΑΕ Καλαβρύτων συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, είχαν ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα σωματεία του ομίλου και κέρδισαν την άνοδό τους στην Α΄ κατηγορία, δίνοντας μάλιστα και δυνατές μάχες στα δυο μεταξύ τους παιχνίδια.

Πάλι απέναντι θα βρεθούν τα δυο σωματεία της περιοχής μας στο μεγάλο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα αυτή τη φορά, για να δώσουν την μεγάλη μάχη επιβίωσης απέναντι σε ομάδες ιστορικές και μεταγραφικά ενισχυμένες με βαριά …ονόματα ποδοσφαιριστών.

Άνοιξε η διαφορά στο σκορ από το α΄ ημίχρονο

Η μεγαλύτερη χρονικά προετοιμασία και τα συμπεράσματα από τα δυο προηγούμενα φιλικά έδωσαν περισσότερο αυτοπεποίθηση στη Θύελλα που άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Μουρτίκα στο 4΄ από την ασίστ του Διαμαντόπουλου.

Με πέναλτι που εκτέλεσε ο Καραΐνδρος έγινε το 2-0 στο 18΄, στο 31΄ ο Μυλωνάς ανέβασε την διαφορά στο 3-0 και στο 35΄ ο Καραΐνδρος διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου 4-0.

Βελτίωσε την αγωνιστική της παρουσία στο β΄ μέρος η ομάδα των Καλαβρύτων παρά τις λίγες εναλλακτικές λύσεις από τον πάγκο για τον προπονητή Κωστή Βλάχο.

Η Θύελλα ήταν αυτή που πέτυχε και το τελευταίο γκολ της συνάντησης με τον Βαγενά στο 85΄ για να τελειώσει ο αγώνας 5-0.

Θύελλα (Κυριάκος Αθανασίου): Μεντζελόπουλος, Νικολακόπουλος, Νικολάου, Ραυτόπουλος, Μαρδάς, Διαμαντόπουλος, Αποστολόπουλος, Μουρτίκας, Γκοτσόπουλος, Μυλωνάς, Καραΐνδρος.
Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Ευσταθίου, Κουνάβης, Ιγνάσιο, Ράμμος, Σπυρόπουλος, Βαγενάς, Γκιώνης.

ΑΕ Καλαβρύτων (Κ. Βλάχος): Λέσης, Βλάχος, Φλογεράς, Παπαγεωργίου, Σκιαδάς, Θεοτοκάτος, Σαλάι, Παπαδόπουλος, Ρετζίνο, Αντριάνο, Π. Δαφαλιάς.

Τα αποτελέσματα στα φιλικά του Σαββάτου

Αρκετά ήταν τα φιλικά παιχνίδια το προηγούμενο Σάββατο, γεγονός που θα επαναλαμβάνεται μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων:
Αστέρας Τέμενης – Άβυθος 2017 3-1
Κεραυνός Αγίου Βασιλείου – Διαγόρας 2-1
Εθνικός Πατρών – Θύελλα Πατρών 3-2
Δόξα Παραλίας – Αχαϊκή 1-2
Πανμοβριακός – Ξενοφών Κρεστένων 1-0
Άρης Πατρών – Παναιτωλικός Κ19 1-5
Ατρόμητος Λάππα – Ηλειακός Λεχ. 1-2
Ατρόμητος Πατρών – Αναγέννηση Π. 9-0


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr