background img
banner
banner

Η θέληση… οδηγός μας για το Αύριο

Φίλες και Φίλοι,

Ο αγρός για να αποφέρει τους καρπούς, χρειάζεται τη φροντίδα και την ικανότητα του καλλιεργητή.
Όλοι μας γνωρίζουμε για τις δυνατότητες του Δήμου μας, και Όλοι μας οραματιζόμαστε έναν σύγχρονο Δήμο, ένα Δήμο που σέβεται και να φροντίζει τους Δημότες και τους Επισκέπτες, που εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα Ζωής, που βελτιώνει και αναβαθμίζει τις υποδομές του και τις κοινωνικές υπηρεσίες, που δίνει πνοή στην τοπική οικονομία την επιχειρηματικότητα και προοπτική στη νέα γενιά, που σέβεται και να αναδεικνύει την ιστορία του και παράγει πολιτισμό και που λειτουργεί με βάση το κοινό συμφέρον του τόπου μας.
Ο Δήμος Αιγιαλείας, μας προσφέρει πλουσιοπάροχα και γενναιόδωρα όλα όσα χρειαζόμαστε (Δυνατότητες και Ευκαιρίες)μας δίνει το λόγο να μας κάνει να τον ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ.
Εάν δεν τον Αγαπήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αληθινά και πραγματικά, με ανιδιοτέλεια και σεβασμό με αρμονική συνεργασία και δημιουργικότητα, όπως του το οφείλομαι καιτοαξίζει, δεν θα καταφέρει να γίνει Δήμος Πρότυπο, Δήμος Αναγνωρισιμότητας, Δήμος Ανταγωνιστικότητας και μίμησης.

Φίλες και Φίλοι,

Σε λίγες ημέρες όλοι μας θα βρεθούμε να αξιολογήσουμε και να κρίνουμε τους ικανούς και άξιους που μπορούν να διοικήσουν το Δήμο μας, το Δήμο Αιγιαλείας.
Ικανοί και Άξιοι υπάρχουν πάρα πολλοί, εμείς οφείλουμε να βρούμε, και να αναδείξουμε τον καταλληλότερο Δήμαρχο αλλά και τους καταλληλότερους Συμβούλους.
Δεν χρειάζεται η αξιολόγηση να γίνει με δεδομένα τα καλλίγραμμα φυλλάδια, τα ωραία οράματα (που καταλήγουν σε ουτοπία), τα φανταχτερά σχέδια με τις αμέτρητες υποσχέσεις.
Μπροστά σε όλα αυτά, μόνον ένα στοιχείο μπορεί και πρέπει να μέτρηση, Η ΘΕΛΗΣΗ.

Η επιλογή του αυριανού Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων που διαθέτουν τα χαρακτηριστικά της ΘΕΛΗΣΗΣ, του ΘΑΡΡΟΥΣ, και της ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ είναι ικαν ά να οδηγήσουν τον ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ στους σύγχρονους νέους ορίζοντες της κοινωνίας, υλοποιώντας τα σχέδια τους, δίνοντας προοπτικές ανάπτυξης και πάντα δίπλα στο πλευρό των δημοτών.
Εμείς οι Δημότες φέρουμε την υποχρέωση απέναντι στον Δήμο μας, το ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ και Επιβάλλεται να εναποθέσουμε τον και τους καταλληλότερους.

Είμαι ο Νικόλαος Μπαλικούρας γεννήθηκα και κατοικώ με την οικογένεια μου στο Αίγιο, στον όμορφο Δήμο Αιγιαλείας. Με την επαγγελματική μου δραστηριότητα ως Στέλεχος μεγάλης εταιρείας έχω αποκομίσει δυνατότητες της ομαδικότητας, της προσαρμοστικότητας, της δημιουργικότητας της επίλυσης προβλημάτων και της επικοινωνίας.

Έχω έντονη Πολιτιστική δραστηριότητα σε διάφορους φορείς και ειδικότερα με τη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΙΟΥ 1892 ‘’ΕΥΤΕΡΠΗ’’ ως Αντιπρόεδρος, τη ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΙΓΙΟΥ 1933 ως Αντιπρόεδρος και ενεργός μουσικός στο καλλιτεχνικό σχήμα.

Μπαλικούρας Νικόλαος, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Κεντρικό)

Με τη παράταξη ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr