background img
banner
banner

Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα ΑΕ Αιγίου – Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

Στο γήπεδο Πλαστήρα έδωσαν τη Δευτέρα φιλικό αγώνα η ΑΕ Αιγίου με την ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ (Παναιγιάλεια Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών) τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στο ΕΚΑΜΕ. Μια απόφαση των δυο σωματείων που πάρθηκε και οργανώθηκε βιαστικά, έχοντας παρ’ όλα αυτά την προσέλευση και την συμπαράσταση των φιλάθλων.

Χρηστος Μαστροκυριάκος – Χρήστος Δημητρίου: «Να γίνει θεσμός»

Προπονητές στους Παλαιμάχους της ΑΕ Αιγίου οι Χρήστος Μαστροκυριάκος και Χρήστος Δημητρίου, δήλωσαν για την συγκεκριμένη φιλανθρωπική εκδήλωση: «Είχαμε την χαρά να συμμετέχουμε σε ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού και με τον δικό μας τρόπο να συνεισφέρουμε στο ΕΚΑΜΕ. Ευχαριστούμε την ΠΑΛΕΜΟΤ που μας κάλεσε να κάνουμε αυτό το παιχνίδι, καθώς και τον κόσμο που ευαισθητοποιήθηκε, ήρθε να ενισχύσει αυτό τον σκοπό, ικανοποιήθηκε και χάρηκε από αυτή την πρωτοβουλία και τις δικές μας προσπάθειες στον αγωνιστικό χώρο του Πλαστήρα. Πρόταση δική μας είναι να καθιερωθεί αυτός ο θεσμός, ύστερα από την γενική ικανοποίηση που άφησε σε όλους μας».

Μάκης Λελούδας: «Χαρήκαμε όλοι έναν ωραίο αγώνα »

Τα χρέη προπονητή στην ΠΑΛΕΜΟΤ έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής του Παναιγιάλειου Μάκης Λελούδας, ο οποίος από την πλευρά του μας είπε: «Αισθανόμαστε πολύ όμορφα που πραγματοποιήσαμε αυτόν τον ωραίο αγώνα, ο οποίος στέφθηκε με μεγαλύτερη επιτυχία έχοντας φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Το χάρηκαν οι δυο ομάδες αλλά και οι φίλαθλοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ο σκοπός της συνάντησης θεωρώ ότι είχε επιτυχία, όμως ύστερα από το παρθενικό αυτό φιλανθρωπικό παιχνίδι, καλό θα ήταν καλό να υπάρξει και συνέχεια, όσο υπάρχουν διαθέσιμα σωματεία για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr