background img
banner
banner

Απόρθητο κάστρο η Αβυθος για τον Παναιγιάλειο

Ο ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕ 0-0 ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ

Με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει ο Παναιγιάλειος στο γήπεδο της Αβύθου, αφήνει αισιόδοξα μηνύματα σε αυτή την έδρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σίγουρα για την ομάδα, τον προπονητή, την διοίκηση και τους φιλάθλους, προτιμότερη έδρα θα αποτελούσε το Δημοτικό Στάδιο, όμως αυτό είναι ανέφικτο όσο πραγματοποιούνται τα έργα στον αγωνιστικό χώρο και ίσως ευκαιρία είναι να κλείσει και η «πληγή» της εισροής βροχόνερων στα αποδυτήρια.

Κάνει πολλές φάσεις ο Παναιγιάλειος

Και δεν είναι ο παράγοντας τύχη που έχει χαρίσει το απόλυτο βαθμών στον Παναιγιάλειο στα εντός έδρας παιχνίδια του. Η μελανόλευκη ομάδα κάνει πολλές φάσεις, με όλες τις γραμμές να βρίσκονται σε ετοιμότητα, πολλές φορές δε το τελείωμα με γκολ έχει ξεκινήσει από την άμυνα.

Πίεση σε όλο το γήπεδο από τους μελανόλευκους

Αυτό που έκανε θετική εντύπωση στο νικηφόρο παιχνίδι 2-0 με την ΑΕΡ Αφάντου, ήταν το πρέσινγκ των παικτών του Παναιγιάλειου σε όλο το μήκος και το πλάτος του γηπέδου. Βέβαια αυτό χρειάζεται πολύ καλή φυσική κατάσταση με την τεχνική ηγεσία να δουλεύει πολύ και πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Ο Πανελευσινιακός πολύτιμη νίκη 1-0 στην Κω

Δυσάρεστες εκπλήξεις για τους γηπεδούχους έκρυβαν τα δυο σημερινά παιχνίδια που ολοκλήρωσαν την 8η αγωνιστική.
Η πρωτοπόρος Ρόδος εγκλωβίστηκε από την καλή αμυντική διάταξη του ΠΑΟ Βάρδας για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι χωρίς τέρματα.
Χάνει έτσι την πρωτιά η ομάδα της Ρόδου, την οποία μοιράζονται τώρα ο επόμενος αντίπαλος του Παναιγιάλειου Αστέρας Βάρης μαζί με την Κόρινθο.

Μεγάλη έκπληξη είχαμε και στην Κω. Ο Πανελευσινιακός αν και έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 24΄ στην αποβολή του Σάνι, εν τούτοις είχε συνέπεια στα αμυντικά του καθήκοντα σημειώνοντας παράλληλα και το γκολ που έκρινε τη συνάντηση. Στο 63΄ ο Τσιάβος πήρε την κάθετη του Χερέρα και πλάσαρε τον τερματοφύλακα Καλαντζή.
Πλέον η ομάδα της Ελευσίνας βρέθηκε στην 5η θέση, έναν βαθμό πίσω από τον Παναιγιάλειο


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr