background img
banner
banner

Διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής

ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ Ε.Π. ΕΒΥΣ ΤΕΒΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD),που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τους Εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας διανέμονται Τρόφιμα και είδη ΒΥΣ σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, από σήμερα Τετάρτη 25 έως και μεθαύριο Παρασκευή 27 Οκτωβρίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να υλοποιούμε το πρόγραμμα διανομής τροφίμων ΤΕΒΑ, το οποίο έχει υποστηρίξει μέχρι σήμερα επιτυχώς εκατοντάδες οικογένειες συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες στην καθημερινότητά τους. Διαρκής έννοια μας παραμένει η υποστήριξη των πλέον ευάλωτων μελών της κοινωνίας μας και προτεραιότητά μας η ανακούφισή τους, ώστε κανείς να μην βρίσκεται στο περιθώριο. Στο ίδιο πλαίσιο, στόχος μας είναι η ισότιμη συμμετοχή κάθε πολίτη της Αχαΐας σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής ζωής, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα που προσφέρει αυτό το εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο».

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν για την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής των τροφίμων ΤΕΒΑ, με γραπτό μήνυμα (SMS). Οι ωφελούμενοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα τους στο αυτοκίνητό τους με την μέθοδο drive-through, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και του ΑΜΚΑ τους. Σε περίπτωση αδυναμίας των δικαιούχων να παρευρεθούν απαιτείται εξουσιοδότηση σε τρίτο πρόσωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pdeteba.gr στην κατηγορία Ανακοινώσεις/Νέα αλλά και να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ 2611-100230 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9:00-17:00).

Οι διανομές ειδών πρόκειται να γίνουν με το ακόλουθο πρόγραμμα: Τετάρτη 25/10/2023 & Πέμπτη 26/10/2023, Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Δυμαίων (ΚΕΔΔΥ), ώρα 09:00-13:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κάτω Αχαϊας (έναντι εργοστασίου frigoglass). Παρασκευή 27/10/2023 Ι.Μ. Πατρών και Σύλλογοι (Τρίτεκνοι, Πολύτεκνοι και ΑμεΑ), ώρα 09:00-13:00, στο Β΄ κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (INTRACOM) Πανεπιστημίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr