background img
banner
banner

Εντυπωσιάζουν οι μικροί μαθητές στο διαγωνισμό ρίψεων

ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΚΑΠΕΤΟΡΑΧΗ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Οι μέχρι τώρα επιδόσεις των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό ρίψεων vortex που διοργανώνει κάθε Παρασκευή ο “Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς” στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, δείχνουν πως υπάρχουν σπουδαία ταλέντα που με τη σωστή καθοδήγηση μπορούν να πετύχουν πολύ σημαντικές διακρίσεις στο μέλλον.

Ξεχωρίζει μέχρι στιγμής ο Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης, μαθητής της 1ης τάξης του 1ου Γυμνασίου Αιγίου, που έτυχε επίδοση 48 μ., πολύ μεγάλη βολή για την ηλικία του αλλά και τη μικρό διάστημα ενασχόλησής του με το άθλημα.

Η Αγάπη Σκαπετοράχη της 2ας τάξης του 3ου Γυμνασίου Αιγίου επίσης εντυπωσίασε με βολή 41 μέτρων και βρίσκεται στην πρώτη θέση των κοριτσιών του Γυμνασίου.

Στα Δημοτικά Σχολεία τις πρώτες θέσεις στα αγόρια καταλαμβάνουν ο Αντώνης Καραντώνης της 6ης τάξης του 2ου δημοτικού σχολείου και στα κορίτσια η Παναγιώτα Τσιμπάκη της 6ης τάξης του 5ου Δημοτικού σχολείου.Πρόκειται για ένα αγώνισμα που εισάγει τους μικρούς αθλητές στο αγώνισμα του ακοντισμού με ασφάλεια.

Όσοι μαθητές θέλουν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό και δεν τους εξυπηρετεί η συγκεκριμένη μέρα και ώρα, μπορούν κατόπιν συνεννόησης με τους προπονητές του συλλόγου να διαγωνιστούν και σε άλλες διαθέσιμες ημέρες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr