background img
banner
banner

Η Ο.Σ.Α. γιόρτασε τον προστάτη της Ευαγγελιστή Λουκά

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΣ – ΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Π.Δ.Ε.

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και απολύτως καλή διάθεση, γιόρτασαν τα μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιάλειας την ετήσια εορτή του προστάτη τους, Ευαγγελιστή Λουκά, το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Φανερωμένης Αιγίου.

Με ιδιαίτερη θρησκευτική ευλάβεια, φίλοι και υποστηρικτές της Ο.Σ.Α. παρακολούθησαν την τελετή και τις όμορφες θρησκευτικές στιγμές, ενώ αμέσως μετά, προσφέρθηκαν καφές και γεύμα δεξίωσης, σε γνωστά καταστήματα της ευρύτερης περιοχής.

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιάλειας είχε την απόλυτη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη δράση και επιπλέον, όχι μόνο τα μέλη του Συλλόγου αλλά και εκατοντάδες μέλη των διαφόρων συλλόγων που είναι υπό τη “σκέπη” της Ομοσπονδίας, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό από νωρίς το πρωί, για να παρακολουθήσουν τη θρησκευτική τελετή με ιδιαίτερη κατάνυξη, αλλά και να τιμήσουν τον δικό τους άγιο.

Ποιοι παραβρέθηκαν

Αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και σε πολύ κοντινό κατάστημα, παρατέθηκε καφές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε εκατοντάδες ανθρώπους – φίλους της Ο.Σ.Α. να ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους, ενώ πολλοί βρέθηκαν να κάνουν διάφορες… κοινωνικοπολιτικές συζητήσεις, αλλά και να απαθανατίζουν τις στιγμές με πολλές – πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες.
Λίγο αργότερα, το διοικητικό συμβούλιο της Ο.Σ.Α. προσέφερε επίσημο γεύμα σε άλλο γνωστό κατάστημα της περιοχής, στο οποίο παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Ν.Δ. Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσονας Φωτήλας, η δημοτική σύμβουλος Βάσω Ψυχράμη, η νέα περιφερειακή σύμβουλος Γεωργία Ντάτσικα, ο επικεφαλής παράταξης Κώστας Σπηλιόπουλος η αντιπρόδερδος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ελισάβετ Πίκουλα Μπομποτσιάρη, πρόεδροι και μέλη συλλόγων, πλήθος εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου, αλλά και πολλοί απλοί φίλοι της Ο.Σ.Α., δηλώνοντας έτσι την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο του Σταύρου Καραδημητρόπουλου αλλά και της υπόλοιπης ομάδας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δηλαδή, τα οποία κάνουν τα μέγιστα ώστε η Ομοσπονδία Συλλόγων να βρίσκεται πάντα στις επάλξεις του κοινωνικού γίγνεσθαι και πρωτίστως, με το βλέμμα στην νέα εποχή και στις σύγχρονες κοινωνικές εξελίξειςπου έχει ο δημότης Αιγιάλειας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr