background img
banner
banner

Η Αιγιάλεια φιλοξένησε οδοντίατρους…τενίστες από όλη την Ελλάδα

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΕΝΙΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τένις Οδοντιάτρων στο Αίγιο από την Πανελλήνια Ένωση Αντισφαίρισης Οδοντιάτρων, το οποίο πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας, παραχωρώντας τα δημοτικά γήπεδα τένις, στο Αθλητικό Κέντρο Αβύθου. Οι αγώνες διεξήχθησαν την Παρασκευή 29, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Αθλητικό Κέντρο Αβύθου με τη συμμετοχή αθλητών-Οδοντιάτρων από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Την Παρασκευή 29/9 ακολούθησε coctail welcome party για τους συμμετέχοντες με το vanbar BARTINI ευγενική προσφορά του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας. Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης πρόσφερε ο οδοντοτεχνίτης και dj Ιωάννης Τζόβολος.

Με σημαντική βοήθεια

Με τη συνδρομή του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας, υποστηρικτών και χορηγών, εξασφαλίστηκαν: Φυσικοθεραπευτική κάλυψη των αγώνων από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Υγειονομική κάλυψη από το παράρτημα Ερυθρού Σταυρού Πατρών, κατά τη διάρκεια των αγώνων. Νερό για τους αθλητές από την εταιρεία Κρίνος προσφορά του κ. Ιωάννη Αναστασόπουλου. Φρούτα για τους αθλητές, προσφορά του Γιώργου Παπαχριστόπουλου.

Τα Έπαθλα: Για τους νικητές του μονού ανδρών και γυναικών, 1 χρόνο δωρεάν αποκομιδή ιατρικών αποβλήτων-4επισκεψεις, από την Εταιρία Envirodent προσφορά του κ. Στάθη Τσιγκρή. Για κάθε νικητή του μικτού διπλού, δώρο από την Εταιρεία Δεληγιάννης Dental προσφορά του κ. Κώστα Δεληγιάννη. Για κάθε νικητή του διπλού ανδρών δωροεπιταγή για υλικά ή ρουχισμό από την Βικτωρία Τζόβολου Οδοντιατρικά Είδη – Ιατρικά Ενδύματα προσφορά των κ. Κωνσταντίνα και Βικτωρία Τζόβολου. Για 4 κληρωθέντες τυχερούς συμμετέχοντες αθλητές, συσκευασίες δώρου από το οινοποιείο ΡΟΥΒΑΛΗΣ. Τσάντα με τοπικά προϊόντα της Αιγιαλείας όπως: ούζο ΚΡΙΝΟΣ, λάδι LIANOSOLIVEOIL, ελιές TRIPSAS, σταφίδα ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ, κρασί CAVINO. Κύπελλα και μετάλλια για νικητές και συμμετέχοντες από την Πανελλήνια Ένωση ΑΝτισφαίρισης Οδοντιάτρων.

Ευχαριστίες προς τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου

Ως είθισται, η διοργάνωση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με τους τελικούς και τις απονομές από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο και τους χορηγούς σε διαμορφωμένο χώρο δίπλα από τον χώρο των γηπέδων.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΠΕΑΝΟ και του Υπεύθυνου Διοργάνωσης Γιώργου Παπαχριστόπουλου, ταμία του Ο.Σ. Αχαΐας και μέλους της ΠΕΑΝΟ, αναφέρονται και τα εξής: «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο και το Ν.Π.Δ.Δ. κ. Παναγιώτη Ανδριόπουλο για την παραχώρηση γηπέδων και τραπεζοκαθισμάτων, τους 2 ευγενέστατους δημοτικούς υπάλληλους των γηπέδων για κάθε διευκόλυνση και διάθεση για τη διοργάνωση και όλους τους χορηγούς μας».

Όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου του Νομικού Προσώπου, ΄΄ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Καλογερόπουλος και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος, δέχτηκαν ευχαριστήρια επιστολή από τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την παραχώρηση γηπέδων και τραπεζοκαθισμάτων, τους δύο ευγενέστατους δημοτικούς υπαλλήλους των γηπέδων για κάθε διευκόλυνση και διάθεση για τη διοργάνωση και όλους τους χορηγούς.

Από πλευράς του Δήμου και του Ν.Π.Δ.Δ. «Π.Π.Α.Κ.Π.Δ.Α.», σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε αρωγοί σε κάθε ανάλογο αίτημα αθλητικών διοργανώσεων στο μέλλον΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr