background img
banner
banner

Παρουσίασε τον Παναγιώτη Σπηλιόπουλο ο Κεραυνός Αιγίου

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓIΩΡΓΟ ΡΟΖΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Κεραυνός Αιγίου με έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια σε Α2 και Β΄ Εθνική. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Σπηλιόπουλο, τον 33χρονο πάουερ φόργουρντ (2.02) που με την παρουσία του αναμένεται να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την αιγιώτικη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Ο έμπειρος αθλητής πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, στο πρώτο διάστημα του πρωταθλήματος με τη φανέλα της Νίκης Βόλου και στο υπόλοιπο μισό με την Αχαγιά ΄82. Μια χρονιά πριν είχε αγωνιστεί στο IBC Ιωαννίνων επίσης στη Β’ Εθνική, έχοντας 11,9 πόντους και 41 εύστοχα τρίποντα σε 22 αγώνες, ενώ επίσης στην 15ετη του παρουσία σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών έχει περάσει από Αίολο Τρικάλων, Ερμή Σχηματαρίου, Πανερυθραϊκό, Αρκαδικό, Πανελευσινιακό, Ραφήνα και Πέραμα, έχοντας ως μεγαλύτερο του όπλο το εξαιρετικό του σουτ.
Η παρουσίασή του έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/10) στο κατάστημα κατεψυγμένων προϊόντων “ΑΦΟΙ ΡΟΖΟΥ” στην οδό Κανελλοπούλου, χορηγού της ομάδας, παρουσία του επίτιμου προέδρου Γιώργου Ρόζου, του γιού του Στέλιου και του εγγονού Γιώργου Ρόζου τζούνιορ. Τρεις γενιές μιας οικογένειας με παθολογική αγάπη για τον Κεραυνό Αιγίου, με τον Γιώργο Ρόζο να πρωτοστατεί και να ηγείται για πολλά χρόνια από τη θέση του προέδρου. Για το λόγο αυτό, μετά την παρουσίαση του Σπηλιόπουλου, η διοίκηση τον τίμησε δια χειρός του προέδρου Γιώργου Λάγαρη που του παρέδωσε τιμητική πλακέτα με αποτυπωμένη φωτογραφία του Κεραυνού από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90.

Περισσότερες από τρεις δεκαετίες δίπλα στον Κεραυνό

Η οικογένεια του Γιώργου Ρόζου από το 1990 είναι κοντά στον Κεραυνό Αιγίου και πλέον, τρεις γενιές συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην πορεία της ομάδας μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Ο επίτιμος πρόεδρος Γιώργος Ρόζος, ο γιός του Στέλιος, αν και η μεγάλη του αγάπη είναι το ποδόσφαιρο και πριν αρκετά χρόνια είχε παίξει στα τμήματα υποδομής του Κεραυνού (όταν ο σύλλογος διατηρούσε και τμήμα ποδοσφαίρου) και ο βενιαμίν της οικογένειας, Γιώργος Ρόζος ο νεότερος. Γεννημένος το 2012, αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής του Κεραυνού, αγαπάει το μπάσκετ και προπονείται με ζήλο.

“Από το 1990 ο αναμορφωτής του Κεραυνού Γιώργος Ρόζος ανέλαβε την προεδρία και μέσα σε τέσσερα χρόνια, το 1994 η ομάδα ανέβηκε για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική αποτελούμενη σχεδόν αποκλειστικά από αιγιώτες αθλητές. Με τον ίδιο σχεδιασμό, την ίδια όρεξη και με πολλή διάθεση θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε το ίδιο επίτευγμα. Η συνεργασία μας από αυτό το καλοκαίρι με τον Ήφαιστο Αχιλλέα Αιγιάλειας θα ανοίξει το δρόμο για την ανάδειξη του ταλέντου του ΑΙΓΙΩΤΗ αθλητή, έτσι ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί με τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΙΓΙΟΥ σε μεγαλύτερες κατηγορίες”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου που φέτος συμπλήρωσε 42 χρόνια ζωής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr