background img
banner
banner

Το τελευταίο αντίο του Πέτρου Δαδιώτη στον Γιάννη Ιωαννίδη

Συγγενείς φίλοι αλλά και φίλαθλοι αποχαιρέτησαν τον εμβληματικό προπονητή του ελληνικού μπάσκετ, Γιάννη Ιωαννίδη. Ανάμεσά τους και ο αιγιώτης Πέτρος Δαδιώτης, στενός οικογενειακός φίλος του για μία 20ετία αλλά και συνεργάτης του στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο οποίος παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Ιωάννη Βούλας πριν η σορός μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη όπου έγινε η ταφή.

Μέσα σε έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, το φέρετρο με τη σορό του εμβληματικού προπονητή και σκεπασμένο με τη σημαία του Άρη, έφτασε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο – στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε ο «ξανθός» – εκεί που πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί για το λαϊκό προσκύνημα, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο Κοιμητήριο Θέρμης για την εξόδιο ακολουθία και την ταφή. Συντετριμμένες καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, ήταν η κόρη του και η σύζυγός του, Γιούλα.

Μέσα σε χειροκροτήματα από τον κόσμο, βγήκε από την εκκλησία στο Κοιμητήριο Θέρμης, μετά την εξόδιο ακολουθία, το φέρετρο με τη σορό του Γιάννη Ιωαννίδη, ενώ οι παρευρισκόμενοι πλησίαζαν για να συλλυπηθούν τα μέλη της οικογένειας του «ξανθού».


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr