background img
banner
banner

Πενθεί η Αιγιάλεια για τον Χρήστο Σπανό που “έφυγε” σε ηλικία 49 ετών

Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ – ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ – ΣΕ Α.Ε. ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Σοκ προκάλεσε στην ποδοσφαιρική – και όχι μόνο – Αιγιάλεια ο θάνατος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναιγιαλείου, της ΑΕ Αιγίου (με την οποία συνέδεσε για πολλά χρόνια το όνομά του) και άλλων ομάδων, Χρήστου Σπανού σε ηλικία μόλις 49 ετών. Ελάχιστοι γνώριζαν ότι έδινε μάχη με σοβαρή ασθένεια το τελευταίο διάστημα από την οποία δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ο Χρήστος Σπανός ήταν “παιδί του Συνοικισμού”, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και το διαδίκτυο “κατακλύστηκε” από συλλυπητήρια μηνύματα το βράδυ του Σαββάτου. Στον Παναιγιάλειο αγωνίστηκε από το 1993 έως το 1995 και ήταν στην αποστολή της “Μαύρης Θύελλας” στο ιστορικό 2-0 επί της Αχαϊκής στο μπαράζ της Λεωφόρου τον Ιούνιο του 1995, μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του, καταξιωμένο προπονητή σήμερα, Δημήτρη Σπανό.

Το Protionline.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στο Δημήτρη Σπανό και όλους τους οικείους του.

Συλλυπητήρια από την Α.Ε. Αιγίου

“Είναι στιγμές που τα λόγια είναι λίγα για να εκφράσουν την θλίψη μας και όλα αυτά που αισθανόμαστε . Έφυγε από κοντά μας ο Χρήστος Σπανός, ένα παιδί της ομάδας μας και του Συνοικισμού της Νικολάου Πλαστήρα.

Ο Χρήστος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Συνοικισμό Αιγίου και ανδρώθηκε στην Α.Ε. Αιγίου πριν μεταπηδήσει στον Παναιγιάλειο. Aγωνίστηκε στην Αχαϊκή και στον Τέλο Άγρα Μεσσηνίας έχοντας ενδιάμεσα επιστρέψει στην αγαπημένη του Α.Ε. Αιγίου. Αναμφίβολα ένας από τους καλυτέρους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε η ομάδα μας και το Αιγιώτικο ποδόσφαιρο.

Ως διοίκηση της Α.Ε. Αιγίου θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη μητέρα του την κυρία Βούλα και στον αδελφό του και γνωστό προπονητή τον Δημήτρη Σπανό.
Χρηστάρα καλό ταξίδι αδελφέ μας στην γειτονιές των Αγγέλων. Θα αποτελείς για πάντα ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Αιγίου.

Παίξε τη μπαλάρα που ξέρεις και εκεί Ψηλά”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr