background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Αλλάζει η τεχνική ηγεσία στην Αιγείρα / Ακράτα

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΧΟΙΝΑΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΥ

Μπορεί αφορμή να ήταν και η εντός έδρας ήττα από τον Αχαϊκό για να αλλάξει κάτι στην τεχνική ηγεσία της Αιγείρας / Ακράτας, είτε έτσι είτε αλλιώς ο Γιάννης Παλαιολογόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του σωματείου της ανατολικής Αιγιάλειας.

Τον αντικαθιστά ένας παλιός γνώριμος ο Φίλιππος Σχοινάς, ο οποίος είχε επιτυχημένη συνεργασία με την Αιγείρα / Ακράτα πριν αποχωρήσει για τον Παναιγιάλειο, επιστρέφει τώρα για να την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες.

Δοκάρια, ευκαιρίες η Αιγείρα / Ακράτα και στο φινάλε ήττα

Η επιθετική έξαρση της Αιγείρας / Ακράτας στο παιχνίδι με τον Αχαϊκό, δεν απέδωσε καρπούς. Ακόμα και όταν η ομάδα της Πάτρας προηγήθηκε στο 72΄, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να βρίσκονται σε τελειώματα για γκολ, χωρίς να βρίσκουν δίχτυα. Έτσι χάθηκαν ακόμα τρεις πολύτιμοι βαθμοί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι “κίτρινοι” παραδίδουν τα όπλα.

Πήρε πόντο και βελτιώνει την εικόνα της η Θύελλα Αιγίου

Το γκολ του Διαμαντόπουλου στάθηκε αρκετό να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 στην Θύελλα, στο παιχνίδι με τον Εθνικό Π. στο γήπεδο Πλαστήρα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, αλλά αυτό που κρατάνε στην ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου ήταν το stop που μπήκε στις ήττες και στην εμφανή καλύτερη ψυχολογία που απέκτησε η ομάδα.

Συγκεντρώνει δυνάμεις και υλικό η ΑΕ Καλαβρύτων

Αλλη μια βαριά ήττα (0-7)για την ΑΕ Καλαβρύτων, που έδειξε στο β΄ ημίχρονο με το Πάτραι ότι ξεμένει από δυνάμεις. Αυτό οφείλεται στις πολλές απουσίες που είχε και έχει η ομάδα, στην ανετοιμότητα των παικτών που σιγά – σιγά επιστρέφουν, στα εύκολα λάθη, αλλά και στο ότι το σκορ στα Προσφυγικά θα μπορούσε να ήταν χαμηλότερο.

…Αβρεχος και σε ένα ακόμα ντέρμπι ο Αρης Πατρών

Πέρασε αήττητος ακόμα ένα ντέρμπι ο Αρης, παραμένοντας το μοναδικό σωματείο χωρίς ήττα στον 2ο όμιλο. Πήρε δίκαια τη νίκη από την ομάδα του Προαστείου και περιμένει τώρα τα δυο εκτός έδρας παιχνίδια με Θύελλα Αιγίου και Εθνικό Πατρών που κλείνουν τον α΄ γύρο, για να στεφθεί πρωταθλητής χειμώνα.

Επιμένει στο κυνήγι της κορυφής ο Κεραυνός

Μόλις τρεις βαθμοί χωρίζουν τον Κεραυνό από τον πρωτοπόρο Άρη. Αν και για φέτος η ομάδα του Αγίου Βασιλείου δεν χρησιμοποιεί λόγω έργων την φυσική της έδρα, εν τούτοις καταφέρνει να παίρνει όλα τα παιχνίδια στο Ενωσιακό γήπεδο Κάνιστρας που χρησιμοποιεί.

Πριν ολοκληρωθεί ο α΄ γύρος τα δυο ντέρμπι που απομένουν για τον Κεραυνό, θα χαρακτηρίσουν τις δυνατότητες που διαθέτει και την θέση που μπορεί να διεκδικήσει στην βαθμολογία. Έχει να παίξει στο Προάστειο με τη Νίκη και στο Κάνιστρας με τον Αρη Πατρών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr