background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ντεμπούτο Σχοινά το Σάββατο στον πάγκο της Αιγείρας / Ακράτας

Με τον Φίλιππο Σχοινά να αντικαθιστά τον Γιάννη Παλαιολογόπουλο και να επιστρέφει στον πάγκο της Αιγείρας / Ακράτας, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πήγασο, στο Ενωσιακό γήπεδο “Κάνιστρας”.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Πήγασος είχε την Τετάρτη το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Αετό Ρίου, στο οποίο πάλεψε για να την κατάκτηση της νίκης 3-2 που ήρθε στο φινάλε του αγώνα.
Το γεγονός αυτό μπορεί να έχει επίπτωση στην κόπωση των γηπεδούχων, όμως στην ανατολική Αιγιάλεια κοιτάζουν την ομάδα τους και σκοπεύουν σε μια τρίτη εκτός έδρας νίκη.

Ο Πήγασος στο 88΄ 3-2 στο Ρίο τον Αετό

Την πρώτη του νίκη εκτός έδρας κατέκτησε ο Πήγασος, στο χθεσινό εξ’ αναβολής παιχνίδι που έγινε στο Ρίο με τον τοπικό Αετό.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν τρεις φορές για να πάρουν στο φινάλε τη νίκη. Στην αρχή με τον Δημητρόπουλο στο 32΄ γκολ που ισοφάρισε για τον Αετό ο Καπαρός 1-1 στο 44΄.
Διαμαρτυρίες είχαμε από τους γηπεδούχους όταν ο Πήγασος προηγήθηκε στο 70΄ με τον Αποσκίτη 2-1, θεωρώντας ότι ο επιθετικός του Πήγασου ήταν σε εμφανή θέση οφ σάιτ.
Ο Φουρφουρής μέσα σε δυο λεπτά ισοφάρισε σε 2-2 για τον Αετό, όμως στο 88΄ ο Αποσκίτης με ένα δεύτερο προσωπικό γκολ έδωσε την πολύτιμη νίκη 3-2 στην ομάδα του Μπεγουλακίου.

Με τον πρωτοπόρο Αρη Π. η Θύελλα Αιγίου

Μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό Πατρών, η Θύελλα Αιγίου καλείται να τα …βάλει το Σάββατο με το “θηρίο” Αρη Πατρών, που προηγείται σταθερά αήττητος στον βαθμολογικό πίνακα.
Στο γήπεδο Πλαστήρα είναι προγραμματισμένο και αυτό το παιχνίδι – πρόκλιση, για την νεανική ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr