background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η ισοπαλία των πρωτοπόρων ανεβάζει το ενδιαφέρον στην κορυφή

Μοιράστηκαν τα γκολ και τους βαθμούς (2-2) οι πρωτοπόροι Απόλλων Αιγίου και ΑΕ Αρόης, έμειναν στο τέλος ικανοποιημένοι αλλά δεν ήταν μόνοι τους.
Η ισοπαλία αυτή γέμισε ικανοποίηση και τα σωματεία που ακολουθούν την κορυφή του 2ου ομίλου Αιγίου, αφού είδαν τις διαφορές να μην …εκτινάσσονται. Αυτό βέβαια αφορά περισσότερο τους κερδισμένους που ήταν ο Αχιλλέας Καμαρών με το σπουδαίο διπλό 0-1 στην Πάτρα από τον Ηρακλή.
Μάλιστα η ομάδα των Καμαρών ήταν η μοναδική που πήρε τρίποντο σε αντίθεση από τα άλλα σωματεία που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα.

Συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη ο Αστέρας Λεοντίου

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος στον όμιλο Αιγίου, για τον Αστέρα Λεοντίου η συνέχεια ήταν αρνητική με δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Εχασε πολύτιμο έδαφος και βρέθηκε στην 4η θέση, ύστερα και από την πρώτη ήττα 1-2 που υπέστη από την Πάτρα 2005.

Κερδισμένη και η Πάτρα 2005

Εκτός από τον Αχιλλέα Καμαρών, κέρδος από την τελευταία 6η αγωνιστική είχε και η Πάτρα 2005, που έμεινε πιστή στο απόλυτο εντός έδρας βαθμών, επικρατώντας 2-1 του Αστέρα Λεοντίου. Αυτό που κρατά την ομάδα της Πάτρας στην 6η θέση, είναι ότι δεν έχει ακόμα κερδίσει εκτός έδρας.

Τρεις διατηρούν το απόλυτο έδρας

Για τον Απόλλωνα Αιγίου το 2-2 με την ΑΕ Αρόης ήταν η πρώτη ισοπαλία του στην Ροδιά και του χάλασε το απόλυτο βαθμών εντός έδρας.
Ισοπαλία είχαμε και στην Τέμενη, με τον Αστέρα να δέχεται την ισοφάριση στις καθυστερήσεις από τον Φοίνικα / Ζήρια, να διατηρεί όμως το αήττητο στην έδρα του.
Μόνο η Πάτρα 2005 έχει μόνο νίκες στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει στο Σαραβάλι,

Μόνο ο Λαλιώτης είχε γκολ στις πρώτες θέσεις των σκόρερς

Με εξαίρεση τον Ηλία Λαλιώτη (φωτο) που σκόραρε για τον Απόλλωνα Αιγίου, δεν είχαμε άλλο γκολ από τους πρωτοπόρους …γκολτζήδες.
Παράλληλα στα 4 γκολ ανέβηκαν οι Σκέμπι, Πολυχρονόπουλος.

Σκόρερς στον 2ο όμιλο

ΑΕ Αρόης Λώλης 6 γκολ
Ηρακλής Π. Βογιατζής Παντ. 6 γκολ
Απόλλων Αιγίου Λαλιώτης 5 γκολ
Απόλλων Αιγίου Μαρής Γιώργος 5 γκολ
Αβυθος Κουμπέτσος 4 γκολ
ΑΕ Αρόης Μάλλιαρης 4 γκολ
ΑΕ Αρόης Θεοδωρόπουλος 4 γκολ
Αίας Πατρών Βαβάτσικος 4 γκολ
Παν. / Αχιλλέας Σκέμπι 4 γκολ
Πετεινοί  Πολυχρονόπουλος 4 γκολ


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr