background img
banner
banner

Γλέντησαν τη νίκη στην όμορφη πλατεία της Βελλάς

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΤΩΡΑ» ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΡΥΛΛΟΥ

Με τις καλύτερες εντυπώσεις, σε μία πολύ πετυχημένη σύμπραξη – γεύμα, έμειναν όσοι παραβρέθηκαν την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι, 29 Οκτωβρίου, στο πανέμορφο ημιορεινό χωριό της Βελλάς στην Ανατολική Αιγιάλεια. Έπειτα από προσωπική πρόσκληση του προέδρου της κοινότητας Δημήτρη Κορύλλου, η Δημοτική Αρχή στην πλειονότητά της, αλλά και νεοεκλεγμένοι σύμβουλοι, είχαν την ευκαιρία να ξεσκάσουν για λίγο, μετά την πολύμηνη πίεση των δημοτικών εκλογών που τελικώς τους έβγαλαν νικητές.

΄΄Ήταν μία εκδήλωση για να τιμήσουμε την επιλογή των συνδημοτών μας και την ετυμηγορία του κόσμου΄΄, ήταν το σχόλιο του κ. Κορύλλου στo Protionline.gr, ο οποίος δήλωσε ιδιαιτέρως ικανοποιημένος για την επανεκλογή του Δημήτρη Καλογερόπουλου αλλά και την προσωπική του στο χωριό που τόσο έχει βοηθήσει με το έργο του τα τελευταία χρόνια.

Φαγητό, κέφι και χορός για τέσσερις ώρες!

Η πρόσκληση απευθυνόταν στα μέλη του συνδυασμού «Αιγιάλεια Τώρα» και περισσότερα από 70 άτομα, για περίπου τέσσερις ώρες, είχαν την ευκαιρία να γευτούν νόστιμα εδέσματα, να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις για όλη αυτή την περίοδο που προηγήθηκε και τις δυσκολίες της προεκλογικής περιόδου καθώς και για το μέλλον, αρχίζοντας από την έναρξη της νέας θητείας της δημοτικής αρχής από την 1η Ιανουαρίου.

Ήταν ωστόσο και μία καλή ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί και να διασκεδάσουν και μάλιστα σε ξέφρενους ρυθμούς, σε ένα γλέντι που διήρκεσε ως τις 6.00 το απόγευμα! Κι όλα αυτά στο όμορφο περιβάλλον της πλατείας στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, όπου προσφέρθηκαν πλούσιοι μεζέδες και γευστικό μενού, ενώ το κρασί, το ούζο και οι μπύρες είχαν την… τιμητική τους.
Να σημειωθεί πως εκτός από τον πρόεδρο της Κοινότητας, την εκδήλωση στήριξαν και οι υπόλοιποι εκλεγμένοι της Δ.Ε. Αιγείρας, ενώ η ατμόσφαιρα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό ήταν ιδιαιτέρως χαρούμενοι. Κάποιοι μάλιστα από τους παριστάμενους εξέπληξαν με το κέφι και τις χορευτικές επιδόσεις τους!

Περιχαρής ήταν ο οικοδεσπότης που έχει ταυτίσει το όνομά του με το όμορφο χωριό. Ο Δημήτρης Κορύλλος ασχολείται με τα κοινά του τόπου του, από το 1975 ενώ υπήρξε ιδρυτής του τοπικού Συλλόγου των Βελλαϊτών, το 1979, κρατώντας «ζωντανό» τη γραφική κοινότητά του, την οποία αξίζει πραγματικά να επισκεφθεί κάποιος!


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr