background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Με νίκη ανεβαίνει κι άλλο …σκαλοπάτι ο Παναιγιάλειος

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Αν ο Παναιγιάλειος συνεχίσει το αήττητο σερί του και στο γήπεδο Βουλιαγμένης αντιμετωπίζοντας την Μαρκό και καταφέρει να μείνει στην …επιφάνεια παίρνοντας τη νίκη, τότε θα ξεπεράσει στη βαθμολογία κάποιον από τους Αστέρα Βάρης ή Ρόδο, με οποιοδήποτε αποτέλεσμα έρθει στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Δυναμώνει ο Παναιγιάλειος με τις επιστροφές

Ο Μαυρόπουλος που εξέτισε την ποινή του με τον Ιάλυσο και ο Κραγιόπουλος με την ΑΕ Αιγίου, θα δώσουν κανονικά το παρόν στην δύσκολη αποστολή της ομάδας με την Μαρκό.
Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίασε ο Κοντοχρήστος που ήταν άρρωστος, όμως ο Νίκος Μανούρας ευελπιστεί ότι θα τον έχει στη διάθεσή του.
Ατομικές προπονήσεις έχει ξεκινήσει ο Παύλος Λιάτος (φωτο), τον οποίο περιμένουν να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα και να επιστρέψει στο αγωνιστικό προσκήνιο.

Μόνο μια εντός έδρας ήττα η Μαρκό

Ιδιαίτερα δυνατή και επικίνδυνη στην έδρα της η Μαρκό, όπως δείχνουν και τα μέχρι τώρα στατιστικά. Εχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα 1-2 από την Θύελλα Ραφήνας.
Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη 3-2 την Ερμιονίδα, που την έφερε δυο βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Αστέρας Βάρης – Ρόδος παίζουν για …απώλειες βαθμών

Από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στον πρωτοπόρο Αστέρα Βάρης και την 3η στη βαθμολογία Ρόδο. Με μοναδική απώλεια εντός έδρας την ισοπαλία 1-1 από τον Παναιγιάλειο, θα επιδιώξει για μια ακόμα φορά να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου.
Με τον Σπύρο Μπαξεβάνο τώρα στο τιμόνι της η Ρόδος και με διαφορετικό …αέρα, θα κυνηγήσει τον αρχικό στόχο που ήταν η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ 2.

Για την επιστροφή στις νίκες η Κόρινθος με Ραφήνα

Η ήττα της Κορίνθου 0-1 από τον Παναργειακό ανήκει στο παρελθόν, όχι όμως και οι εξωαγωνιστικές διαμάχες που ξεκίνησε ο πρόεδρος της Κορίνθου Αλέξης Κούγιας και διέψευσε από την πλευρά του ο Παναργειακός, υποστηρίζοντας ότι ήταν λίγο το υπέρ του 1-0.
Τώρα η Κόρινθος θα υποδεχτεί την Θύελλα Ραφήνας που μετά την εντός έδρας ήττα από την Μύκονο αισθάνεται στην πλάτη της το …καμίνι της γραμμής του υποβιβασμού.

Πάλι εκτός ο Πανελευσινιακός

Προηγήθηκε 2-0 του ΠΑΟ Βάρδας ο Πανελευσινιακός και έχασε πολλές ευκαιρίες να ανεβάσει ακόμα ψηλότερα την τιμή του σκορ. Στο τέλος τιμωρήθηκε από τους γηπεδούχους και κοιτάζει τώρα να πάρει κάτι από το εκτός έδρας πάλι παιχνίδι του, που είναι στη Μύκονο. Σε περίπτωση νίκης της, η Μύκονος θα ξεπεράσει στη βαθμολογία την ομάδα της Ελευσίνας.

Με “τρίο” από την Αχαΐα Εράνη – Παναργειακός

Με τον Αχαιό διαιτητή Κ. Οικονόμου και τους βοηθούς του Γαλάνη – Δρίβηλα θα διεξαχθεί η συνάντηση στα Φιλιατρά ανάμεσα στην ουραγό Εράνη και τον Παναργειακό. Χωρίς νίκη ακόμα οι γηπεδούχοι, με μια μόνο εκτός έδρας η ομάδα το Αργους, αναμένεται αμφίρροπη η εξέλιξη.

Στα άλλα παιχνίδια ο ΠΑΟ Βάρδας ταξιδεύει στην Ρόδο για να τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΡ Αφάντου, με τα περιθώρια των γηπεδούχων να έχουν ιδιαίτερα στενέψει.

Στο Μεσολόγγι η ανεβασμένη αγωνιστικά Ελλάς Σύρου θα ψάξει να πάρει κάτι επιτέλους από εκτός έδρας παιχνίδι. Σημειωτέον ότι το Μεσολόγγι δεν έχει ακόμα σημειώσει νίκη.

Μάχες σε δυο ακόμα γήπεδα από τις θέσεις της ζώνης υποβιβασμού, θα έχουμε στη Ρόδο εκεί όπου ο Ιάλυσος θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Πυλίου και στην Ερμιόνη με τους γηπεδούχους να φιλοξενούν τον Βύζαντα Μεγάρων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr