background img
banner
banner

Κρατάει γερά το “όπλο” της έδρας ο Παναιγιάλειος

ΣΤΟ -3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΟ +7 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

Ο ευρισκόμενος στην ζώνη κινδύνου Ιάλυσος, απέδειξε για μια ακόμα φορά στο γήπεδο της Αβύθου, ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Αν και σημείωσε το γκολ της νίκης 1-0 ο Παναιγιάλειος με τον Βαγγέλη Μακρή στο 45΄, δεν σημαίνει ότι έκανε την διαφορά απέναντι στην ομάδα της Ρόδου. Απλά είχε τον ικανό επιθετικό να σημειώνει ένα γκολ ποίημα και στο β΄ ημίχρονο την βελτίωση της αγωνιστικής του εικόνας, για να κρατήσει, παρά την πίεση που δέχτηκε στα τελευταία λεπτά, το πολύτιμο τρίποντο.

Απόρθητο κάστρο η Αβυθος

Κανείς στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, δεν θα περίμενε τέτοια πορεία του Παναιγιάλειου και ότι στα πρώτα πέντε παιχνίδια του στην Αβυθο θα μάζευε το απόλυτο των 15 βαθμών.
Κι όμως η ομάδα του Νίκου Μανούρα διαψεύδει και σε αυτό το κεφάλαιο τις προβλέψεις, εξακολουθώντας να μεταδίδει αισιόδοξα μηνύματα σε κάθε γωνιά της Αιγιάλειας. Απέχει από την κορυφή μόλις τρεις βαθμούς και με το σχετικά βατό πρόγραμμα που ακολουθεί, φλερτάρει στην κατάκτηση του ρετιρέ στις αμέσως επόμενες αγωνιστικές.
< Με σκοπό να παραστεί ο Παναιγιάλειος στην κηδεία του εκλιπόντα Δημήτρη Αγουρίδη, η προπόνηση της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε το πρωί στις 11:30 στο γήπεδο Αβύθου.

Ο Αθανασίου …έσπειρε πανικό στα αποδυτήρια

Εξερχόμενος από τον αγωνιστικό χώρο ο μέσος του Ιάλυσου Αθανασίου ήταν αγκαλιά με τον Κοντοχρήστο, συμπαίκτες παλαιότερα στον Διαγόρα (φωτο). Εισερχόμενος στα αποδυτήρια και απευθυνόμενος στους ανθρώπους του Παναιγιάλειου, ήταν επιθετικός και αθυρόστομος για την ρεβάνς του β΄ γύρου στη Ρόδο, γεγονός που προκάλεσε ένα μίνι επεισόδιο που έπαψε με την παρέμβαση της Αστυνομικής δύναμης.

Την Τετάρτη κύπελλο με ΑΕ Αιγίου

Στο γήπεδο Πλαστήρα θα αγωνιστεί για το κύπελλο ΕΠΣ Αχαΐας αύριο ο Παναιγιάλειος με την γηπεδούχο ΑΕ Αιγίου. Το συγκεκριμένο παιχνίδι προσφέρεται για τα σχέδια του προπονητή Νίκου Μανούρα εν΄ όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αλλά και να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής ο Μάνος Κραγιόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr