background img
banner
banner

Νίκος Μανούρας: «Πάμε να συνεχίσουμε το σερί μας”

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΗ – ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Οι δηλώσεις που έγιναν μετά το παιχνίδι στη Βάρη από προπονητές και αρχηγούς, ήταν και ο καθρέπτης στην εξαιρετική απόδοση του Παναιγιάλειου. Πρώτα μίλησε ο μελανόλευκος αμυντικός Γιάννης Μωραΐτης που στάθηκε στην πορεία πρωταθλητισμού του Αστέρα Βάρης, ομάδα που έχει μόνο μια ήττα στις λεπτομέρειες από την Κόρινθο, στο καλό και ποιοτικό παιχνίδι που παίζει με την μπάλα κάτω, στην καλή προσπάθεια των συμπαικτών του που ακολούθησαν το πλάνο του προπονητή τους Νίκου Μανούρα και στην πικρή γεύση της ισοφάρισης στο φινάλε.

Γιώργος Ντούλιας: “Είχα έμπνευση στο γκολ της ισοφάρισης”

Ο πρώτος σκόρερ του Αστέρα που έφερε το παιχνίδι στα ίσα με σουτ από 40 μέτρα στο 83΄, είπε: “¨Ηταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι παίξαμε ανοιχτά, ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Οσο για το γκολ ήταν μια έμπνευση στιγμής, το έχω ξανακάνει βλέποντας εκτός εστία τον τερματοφύλακα.”

Νίκος Μανούρας: “Δεν παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις”

Αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους εκπροσώπους της Βάρης για την άψογη φιλοξενία, ο προπονητής του Παναιγιάλειου υπογράμμισε την ποιότητα και την καλή δουλειά που γίνεται στη Βάρη και είπε: “Προερχόμαστε από ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών με πέντε νίκες, μια ισοπαλία. Δουλέψαμε καλά και πιστεύαμε ότι με νίκη θα είμαστε σε διαφορετική τροχιά. ¨Ηταν ένα παιχνίδι που χαίρεσαι να παίζεις και να βλέπεις, καθαρό παρά την ένταση και την σημασία του. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες, πριν το γκολ με τον Παναγιώτη Σκούτα και μετά από αυτό. Δυστυχώς σε φάση με δικό μας πλάγιο χάσαμε την δεύτερη μπάλα και δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς να αλλάξει κάτι στα λεπτά που απέμεναν.

Να παίζουμε στην έδρα του Αστέρα που έχει κάνει τόσα πολλά μέχρι τώρα και να φεύγουμε δυσαρεστημένοι, σημαίνει ότι κάτι καλό κάνουμε στον Παναιγιάλειο. Είναι κοινή ομολογία ότι παίζουμε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, ακόμα δεν έχουμε πιάσει …ταβάνι, έχουμε να δώσουμε περισσότερα πράγματα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που ακολούθησαν πιστά το πλάνο μας. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις. Στόχος μας τώρα είναι να συνεχίσουμε το σερί μας.”

“Ο κόσμος υπογραμμίζει το μεγαλείο του Συλλόγου”

Ο Νίκος Μανούρας αναφερόμενος και στον φίλαθλο κόσμο του Παναιγιάλειου τόνισε: “Ο κόσμος δεν μας έχει αφήσει ποτέ εντός και εκτός έδρας. Δείχνει έτσι πόσο μεγάλος είναι ο Σύλλογος με γερές βάσεις. Μας δίνει δύναμη και κουράγιο σε κάθε παιχνίδι πανηγυρίζοντας και τραγουδώντας ανεξάρτητα το σκορ και το αποτέλεσμα.”

“Κίνητρο ο κόσμος και η διοίκηση για να γινόμαστε καλύτεροι”

Στη συνέχεια ο κόουτς του Παναιγιάλειου ερωτηθείς για την παρουσία του κόσμου στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης, είπε: “Ο σημερινός Παναιγιάλειος θυμίζει στους φιλάθλους άλλες εποχές με καλό ποδόσφαιρο που έχουν να δουν χρόνια. Είναι ένα κίνητρο για μας να γινόμαστε καλύτεροι από εβδομάδα σε εβδομάδα. Γνωρίζω ότι είχαν αμφιβολίες στην αρχή βλέποντας ένα νέο προπονητή στον Σύλλογο. Χαίρομαι τώρα για όσα έλεγα, ότι θα κτίσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική να παίζει καλό ποδόσφαιρο, χαίρομαι για την στήριξη της διοίκησης, τον κόσμο που μας ακολουθεί παντού.”

Γιώργος Καβάσης: “Οταν δεν μπορείς να κερδίσεις και δεν χάνεις είναι θετικό”

Ο προπονητής του Αστέρα Βάρης Γιώργος Καβάσης, αφού συμφώνησε με τους προλεχθέντες στάθηκε στο ποιοτικό ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι αντίιπαλοι, στην εκπληκτική και κόσμια ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι.

“Το παιχνίδι όπως έδειξε” είπε “θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσε να αλλάξει το σκορ, αλλά παιχνίδι που δεν μπορείς να κερδίσεις και δεν το χάνεις, είναι θετικό. Εμείς είχαμε το εκπληκτικό γκολ του Γιώργου (Ντούλια). Συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά του κόουτς Μανούρα, εύχομαι καλή χρονιά με επιτυχία.”

Προϋποθέτει παραμονή στις πρώτες θέσεις η 4άδα αγώνων που έρχεται

Παραμένει αήττητος και στα δύσκολα ο Παναιγιάλειος και λογικό είναι να διατηρεί ψηλά και την αισιοδοξία του.
Από την ερχόμενη Κυριακή που παίζει στο γήπεδο Αβύθου με τον Ιάλυσο και μετά υπάρχει μόνο ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την Μαρκό και ακόμα δυο εντός έδρας με Βύζαντα και Ελλάς Σύρου, πριν πάρει στο Αργος να αντιμετωπίσει τον Παναργειακό. Βέβαια χρειάζεται προσοχή ο κάθε αντίπαλος, ποτέ να μην υποτιμηθεί και οι εκπλήξεις που σημειώνοντας σε κάθε αγωνιστική σε θέτουν σε επιφύλαξη για το πως θα βρεις απέναντί σου τον κάθε αντίπαλο.

Παναιγιάλειος και Κόρινθος έχουν εντός έδρας το απόλυτο βαθμών

Από τα 18 σωματεία του 3ου ομίλου, μόνο τα δυο έχουν καταφέρει το απόλυτο βαθμών στην έδρα τους. Είναι ο Παναιγιάλειος και η Κόρινθος με το 4 στα 4 νικηφόρα αποτελέσματα και να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτό το σερί.
Με εξαίρεση το μεταξύ τους παιχνίδι στην Κόρινθο την προτελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου, το υπόλοιπο πρόγραμμα μπορεί να θεωρηθει βατό για Παναιγιάλειο και Κόρινθο.

Ισοπαλία 1-1 Μύκονος – ΠΑΟ Βάρδας

Στο χθεσινό εξ’ αναβολής παιχνίδι ΑΕ Μυκόνου και ΠΑΟ Βάρδας πρόσθεσαν ακόμα μια ισοπαλία στην 9η αγωνιστική που ήταν η έκτη.
Προηγήθηκε ο ΠΑΟΒ με γκολ του Μικελάτου στο 21΄, το οποίο αμφισβητήθηκε ως οφσάιτ, ισοφάρισε 1-1 στο 55΄ ο Πινέιρο με πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Ζγκούρι απο τον Κοτσώνη.
Παρέμειναν μαζί στη βαθμολογία τώρα οι δυο αντίπαλοι στους 14 βαθμούς.

Τα «κλειδιά» στον Μπαδήμα η Μαρκό

Ο πρώην πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική με την Κοζάνη, Νίκος Μπαδήμας είναι ο νέος προπονητής της Μαρκό!
Ο 49χρονος προπονητής την χρονιά που πέρασε έγραψε ιστορία στην Κοζάνη, μιας και ήταν από τους πρωτεργάτες της ανόδου στη Super League 2! Ο Νίκος Μπαδήμας ξεκίνησε την προπονητική στη θέση του βοηθού στον ΠΑΣ Γιάννινα και εν συνεχεία ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη, πριν κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο με την Κοζάνη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr