background img
banner
banner

Ανάβει και φέτος το «μαγικό» χριστουγεννιάτικο πάρκο της Αβύθου

ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΒΥΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου πάρκου της Αβύθου, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, πρόκειται να πραγματοποιηθεί μεθαύριο Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα. Ήδη οι πρώτες δοκιμές έγιναν από χθες, τα λαμπιόνια άναψαν δημιουργώντας μία μαγική ατμόσφαιρα, ωστόσο η επίσημη έναρξη θα γίνει την Κυριακή, ενώ το Πάρκο θα παραμείνει γιορτινό έως τις 7 Ιανουαρίου.

Ένας θεσμός οκτώ χρόνων

Ο εμπνευστής του πάρκου ήταν ο επί οκτώ χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αβύθου Μιχάλης Δημόπουλος, ο οποίος από την αρχή της θητείας του ως τώρα, κάθε χρόνο δημιουργεί γι’ αυτή τη «γωνιά» χειροποίητες κατασκευές που δημιουργούν χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και γίνονται τα αγαπημένο στέκι μικρών και μεγάλων.

΄΄Ξεκινήσαμε με μεράκι για τα παιδιά μας, ώστε να δημιουργήσουμε και στην περιοχή μας κάτι όμορφο και συνεχίζουμε για όγδοη χρονιά΄΄, ανέφερε στο ο κ. Δημόπουλος, τονίζοντας πως φέτος η προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων υποστηρίζεται και από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Παράλληλα, ανέφερε πως το στήσιμο του πάρκου συνέβαλαν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων που συνεργάστηκαν άψογα.
Ως προς το τι περιλαμβάνει φέτος το πάρκο, ο κ. Δημόπουλος είπε: ΄΄Τοποθετήθηκαν κάποια από τα παλιά στολίδια και κατασκευές λίγο διαφορετικά, ενώ μας παραχωρήθηκαν στολίδια και από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ώστε να συμπληρώσουμε τον στολισμό μας΄΄.

Γιορτή με κεράσματα, βεγγαλικά κι εκπλήξεις

Τέλος, αναφορικά με το τι θα περιλαμβάνει η βραδιά της έναρξης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, σημειώνει: ΄΄Θα μας δοθεί η ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να ανταλλάξουμε ευχές για καλές γιορτές, θα έχουμε μπουφέ με γλυκίσματα και αναψυκτικά, με προσφορές από τους χορηγούς μας, ενώ αναμένουμε και μία έκπληξη από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. για τα παιδιά. Επιπλέον, θα ανάψουν και βεγγαλικά για να δώσουν περισσότερη λάμψη και χαρά στη γιορτή μας. Στο Πάρκο περιμένουμε μαζικές επισκέψεις παιδιών αλλά και μεμονωμένα, ώστε να περάσουν όλοι όμορφα. Σκεφτόμαστε και μία παράσταση Καραγκιόζη εάν έχουμε σύμμαχο τον καιρό΄΄.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr