background img
banner
banner

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την αναδοχή και την αποϊδρυματοποίηση παιδιών

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ 

«Αναδοχή και αποϊδρυματοποίηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» είναι το ενδιαφέρον θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Δήμος Αιγιαλείας, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών και των υποψηφίων αναδόχων γονέων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αιγιαλείας Αλέκος Μέγαρης.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Μαρία Γιδά. «Η διαδρομή του παιδιού μέχρι την υιοθεσία και την αναδοχή» είναι το θέμα για το οποίο θα μιλήσει η Βασιλική Κονίδα κοινωνική λειτουργός, προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, το θέμα «Η υιοθεσία και η αναδοχή ανηλίκων ως εναλλακτικές μορφές οικογενειακής φροντίδας» θα αναπτύξει η Έλλη Μπέτση κοινωνική λειτουργός προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας. Παρέμβαση θα κάνει η Μαρία Ιατροπούλου δικηγόρος, δημοτική σύμβουλος. Τέλος, θα προβληθεί το βίντεο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τον θεσμό της αναδοχής, που έχει τίτλο «Γίνε ήρωας ενός παιδιού».

Αναφερόμενη στο θέμα της υιοθεσίας, στην πρόσκλησή της, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιδά, σημειώνει: ΄΄Ένας ευεργετικός θεσμός για τα παιδιά, για τον οποίο αξίζει να ενημερωθούμε όλοι! Σας περιμένουμε!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr