background img
banner
banner

Δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο

ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΑΙΓΙΟΥ

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού σχεδιασμού και της κοινωνικής και οικονομικής ανταποδοτικότητας του Δήμου, έχει αναθέσει την εκπόνηση των μελετών και παροχή των γενικών υπηρεσιών με τίτλο «Σύνταξη/ Επικαιροποίηση Σχεδίων και Μελετών στο πλαίσιο Κατασκευής, Βελτίωσης και Συντήρησης των Λιμενικών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας», μέσω του Προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ, Πρόσκληση VII.

Τα κύρια έργα για τη λιμενική εγκατάσταση του Αιγίου αφορούν τα εξής: 1. Εκπόνηση MASTER PLAN, 2. Δόμηση διοικητικού κτιρίου, 3. Επισκευή φάρου, 4. Επισκευή κρηπιδωμάτων δυτικής πλευράς, 5. Διαχειριστική και περιβαλλοντική νομιμοποίηση λιμενικών εγκαταστάσεων.

Προκειμένου να επιλεγούν οι καλύτερες δυνατές χρήσεις των ζωνών του λιμένα Αιγίου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας Μαρία Ιατροπούλου έθεσε στις 22 Δεκεμβρίου, σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, τα ακόλουθα ερωτήματα: Ερώτημα 1: Ποιος πρέπει να είναι κατά την άποψή σας ο κύριος ρόλος του λιμένα; –Εμπορικός, –Τουριστικός, –Αλιευτικός, – Επιβατικός.

Ερώτημα 2: Είναι επιθυμητή η πρόβλεψη επίσκεψης κρουαζιέρας στο νέο προβλήτα; Ερώτημα 3: Ποια είναι η άποψή σας για τις αρχιτεκτονικές επιλογές των κτιρίων; Ερώτημα 4: Παρακαλείστε να προσθέσετε ελεύθερο κείμενο με τις παρατηρήσεις σας.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 15-01-2024. Οι απαντήσεις θα πρέπει να αποστέλλονται στο e-mail του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας: [email protected] και θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα https://dlta.gr/


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr