background img
banner
banner

Κλεισμένες δυο μεταγραφές στον Παναιγιάλειο

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Στον Παναιγιάλειο κοιτάζουν πάντα μπροστά. Τα ανάποδα αποτελέσματα είναι στο πρόγραμμα, όσο για χρόνο και αγώνες για να ανατραπεί η κατάσταση υπάρχουν με το παραπάνω.
Απομένει να τεθούν γερές βάσεις στην ομάδα, περιορίζοντας τον βαθμό δυσκολίας σε κάθε αγώνα, ενισχύοντας τις εναλλακτικές λύσεις στην άμυνα, στο πασάρισμα και στο σκοράρισμα.
Φυσικά μια πρώτη κίνηση που έχει γίνει και έχει ολοκληρωθεί, είναι ο αντικαταστάτης του Ηλία Γκίκα.

Ενας καλός τεχνίτης ο Ηλίας που δεν «κόλλησε» όμως στην χημεία και τα θέλω της ομάδας, δεν τον είχε σε πολλά παιχνίδια ο Παναιγιάλειος γιατί έτσι έπρεπε να αποφασίσει, όπως έπρεπε επίσης να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Με την ευκαιρία του μεταγραφικού χειμώνα που πλησιάζει η διοίκηση του Παναιγιάλειου πάντα σε συμφωνία με τον Νίκο Μανούρα, έχει από τώρα κατασταλάξει για τη θέση του «μπαλαντέρ».

Ενίσχυση και στην επίθεση

Από τώρα έχει γίνει συμφωνία και με έναν ακόμα επιθετικό που θα έρθει να πλαισιώσει τα άλλα παιδιά στη γραμμή κρούσης. Υπάρχει σίγουρα ποιοτικό υλικό στην επίθεση, που υποστηρίζεται και από πολλά υποσχόμενους νεαρούς. Ο πρωταθλητισμός όμως έχει μεγαλύτερες ανάγκες και θυσίες.

Παίζει Κόρινθο, κάνει προπόνηση, επιστρέφει 27/12

Σήμερα είναι το παιχνίδι στην Κόρινθο για τον Παναιγιάλειο, που θα παραμείνει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και αύριο Πέμπτη. Θα ακολουθήσει άδεια Χριστουγέννων και επιστροφή στις προπονήσεις την Τετάρτη 27/12.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr