background img
banner
banner

Με Νίκο Κουρμπανά η Ρόδος βάζει 4ο προπονητή φέτος στον πάγκο της

Με αποκλειστικό στόχο το πρωτάθλημα η Ρόδος δεν θέλει ούτε ισοπαλίες και μάλιστα εντός έδρας στα αποτελέσματά της. Το ισόπαλο 0-0 στη Ρόδο με τον Παναργειακό έφερε άμεση αντίδραση στις τάξεις της διοίκησης, που κινήθηκε αμέσως στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας.

Με πέντε βαθμούς να στέκονται απόσταση από την κορυφή και την πρωτοπόρο Κόρινθο, επιστρατεύτηκε ένας γνωστός μας προπονητής ο Νίκος Κουρμπανάς, ο οποίος όμως είναι ιδιαίτερα γνωστός και στη Ρόδο, αφού έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ακόμα δυο φορές με τα «ελάφια».

Βαρύ το βιογραφικό του Νίκου Κουρμπανά

Ο 51χρονος Νίκος Κουρμπανάς έχει δει από τον πάγκο του συνολικά 455 αγώνες στα Εθνικά Πρωταθλήματα και Κύπελλο Ελλάδας. Αποτελεί μια λύση αισιοδοξίας για τους Ροδίτες στην 4η φετινή επιλογή τους στην τεχνική ηγεσία, που ελπίζουν να είναι ιδανική και τελευταία.

Το χρονικό της φετινής τεχνικής ηγεσίας στην Ρόδο

Πρώτος προπονητής στον πάγκο της Ρόδου ο Μανώλης Σκύβαλος, η διάρκεια συνεργασίας του οποίου ήταν μέχρι τις αρχές Νοέμβρη. Ακολούθησε ο Κώστας Κιάσσος για μόλις μια βδομάδα στον πάγκο της Ρόδου (2-9 Νοεμβρίου) και ο Σπύρος Μπαξεβάνος από τις 12 – 21 Δεκεμβρίου.

Με επίσημη ανακοίνωσή του το σωματείο της Ρόδου θα καλωσορίσει τον νέο προπονητή, τον οποίο θα έχουμε την χαρά να συναντήσουμε στο παιχνίδι του β΄ γύρου με την Ρόδο στην Αβυθο.
Αγωνιστική πρεμιέρα για τον Κουρμπανά σε επίσημο παιχνίδι είναι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου σε παιχνίδι που η Ρόδος υποδέχεται την Θύελλα Ραφήνας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr